News

Fotografia cu dormitorul unei fetițe care a uimit pe toată lumea. Ce au descoperit autoritățile

09.07.2020 | 11:34
Fotografia cu dormitorul unei fetite care a uimit pe toata lumea Ce au descoperit autoritatile
ADVERTISEMENT

Autoritățile au intrat în alertă după ce au făcut o descoperire macabră în dormitorul unei fetițe. Imaginea a fost distribuită pe rețelele de socializare de sute de oameni.

Chiar deasupra patului micuței a fost găsit un glonț, după ce s-a tras cu arma chiar în camera în care fata dormea.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz, pentru ca părinții să justifice întâmplarea din locul în care micuța avea patul.

Fotografia cu dormitorul fetiței a șocat lumea

The Mirror a publicat pe internet o imagine care la prima vedere pare banală, însă dacă ne uităm cu atenție observăm un detaliu foarte important și deloc de neglijat. Dormitorul unei fetițe din Statele Unite a devenit subiect de discuție pe platformele de socializare, dar și și intens dezbătut în presa străină

Camera pare una normală, un dormitor plin cu jucării al unei fetițe, însă dacă ne uităm cu atenție vedem o gaură în perete formată de un glonț, chiar la câțiva centimetri de pat. Fotografia cu dormitorul fetiței a fost distribuită atât de autorități, care susțin că în acea cameră a avut loc un accident foarte grav. Ulterior, imaginea a fost distribuită de sute de oameni.

” De fiecare dată când auziți de un atac armat, gândiți-vă la această gaură lăsată de glonț în dormitorul unei fetițe. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Le mulțumim colegilor noștri pentru că au arestat persoanele responsabile de acest gest.”, a menționat oficialii pe Twitter, unde a apărut pentru prima dată imaginea cu dormitorul fetiței.

Polițiștii au dezvăluit că în momentul în care s-a tras cu arma, micuța nu se afla acasă, iar tatăl a declarat că el dormea. Bărbatul susține că a auzit împușcături în camera fetiței, în baie și în ușa de la intrare în locuință.

ADVERTISEMENT

” În acel moment, ea se putea juca în camera ei sau putea fi în baie. Eu am fost acolo. Mă putea lovi pe mine.”, a declarat tatăl fetiței.

Polițiștii încearcă să afle ce s-a întâmplat și dacă teoria tatălui este reală. Autoritățile îi îndeamnă pe cei care dețin arme să nu le folosească în orice context, mai ales dacă viețile unor copii pot fi puse în pericol.

ADVERTISEMENT

În Statele Unite, din păcate, tot mai multe crime au loc din cauza armelor letale. În America, un permis de armă se poate lua de la vârsta de 16 ani și oricine poate achiziționa o armă. Atacuri armate au avut loc inclusiv în școli și pe străzi, unde mulți tineri, copii și familii și-au pierdut viețile.