Life

Fotografia cu Georgiana Lobonț care a rupt internetul în două. Imaginația bărbaților a luat-o razna

Georgiana Lobonț, fotografia cu care a rupt internetul în două. Cum s-a afișat interpreta de muzică populară pe rețelele sociale.
17.04.2023 | 17:06
Fotografia cu Georgiana Lobont care a rupt internetul in doua Imaginatia barbatilor a luato razna
Georgiana Lobonț, fotografia care a făcut senzație pe internet. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț a plecat recent într-o vacanță în afara României și a postat mai multe imagini, însă fotografia care a făcut senzație pe internet este cea în care artista s-a afișat în costum de baie. Vedeta a primit mii de aprecieri.

Fotografia cu Georgiana Lobonț care a rupt internetul în două

Printre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România se numără și Georgiana Lobonț, care are mulți fani. Melodiile sale sunt foarte apreciate și ajung mereu în trending-ul de pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară este foarte activă în mediul online, acolo unde este urmărită în număr mare de fani. Vedeta a mers recent într-o vacanță exotică și a postat câteva imagini pe rețelele de socializare.

Cântăreața a postat și o fotografie de pe plajă, în care poartă un costum de baie. Internauții au apreciat imaginea, mai ales că artista nu are intervenții estetice, motiv pentru care a primit numai cuvinte de laudă din partea celor care o urmăresc.

ADVERTISEMENT

“Bravo, ești singura care, în ziua de azi, se pune și așa naturală, fără silicoane”, a scris cineva în secțiunea de comentarii a fotografiei. Alți internauți au remarcat cât de bine își menține vedeta silueta.

Georgiana Lobonț
Georgiana Lobonț în costum de baie. Sursa foto: Instagram

Ce surpriză a primit Georgiana Lobonț din partea soțului

În vacanța în Tenerife, artista a avut parte de o surpriză uriașă din partea partenerului ei de viață, Rareș Ciciovan. Într-o seară, soțul ei a dus-o într-un club, dar nu pentru a cânta, ci pentru a se distra împreună.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost prima oară, în șapte ani de căsnicie, când Georgiana Lobonț a ieșit la club. “Nu puteam să ratăm o noapte de club dacă tot am venit până în Tenerife”, a scris artista pe rețelele sociale, un dreptul unui clip video de la club, unde ea și soțul ei s-au distrat până dimineața.

În urmă cu câteva luni, în mediul online au apărut speculații potrivit cărora Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Totul a pornit în urma unor declarații făcute de Rareș Ciciovan. În cele din urmă, cântăreața a clarificat lucrurile.

ADVERTISEMENT

“Voi l-ați auzit pe Rareș în declarațiile acelea cum vorbea? În primul rând el râde acolo, se distra ca tot omul care merge în vacanță. A mai băut ceva, s-a simțit bine.

Îți dai seama că în starea aia el a luat la batjocură tot ce a povestit acolo. L-au prins într-un moment în care el se simțea foarte bine, fiind acolo cu băieții. Eu nici măcar nu am știut că a dat declarații”, a declarat Georgiana Lobonț pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT