Life

Fotografia cu Inna care a rupt în două internetul. Imaginația bărbaților a luat-o razna

Inna, fotografia cu care a aprins imaginația bărbaților. Imaginea îi pune formele în evidență. Cum s-a pozat îndrăgita artistă.
29.03.2023 | 11:42
Fotografia cu Inna care a rupt in doua internetul Imaginatia barbatilor a luato razna
Inna apostat o imagine care a rupt internetul în două. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Inna a postat mai multe imagini din vacanță pe rețelele sociale, însă fotografia care i-a lăsat fără cuvinte pe internauți este cea în care posteriorul îi este pus în evidență. Vedeta a strâns deja peste 100.000 de aprecieri la postare.

Inna, fotografia cu care a rupt internetul în două. Cum s-a pozat cântăreața

Nu de puține ori, îndrăgita cântăreață s-a pozat în diverse ipostaze incendiare în mediul online, iar internauții s-au bucurat de aceste apariții. Și de data aceasta, Inna a postat o imagine care a făcut senzație pe internet.

ADVERTISEMENT

Vedeta este urmărită de peste 3,1 milioane de persoane pe Instagram, acolo unde este foarte activă și unde postează regulat fotografii. Artista este plecată în vacanță în Mexic și le-a arătat și fanilor imagini din locația la care își petrece concediul.

Inna s-a fotografiat într-un costum de baie care îi pune în evidență silueta fără cusur. De altfel, cântăreața și-a lăsat și posteriorul la vedere într-una din imagini.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de INNA (@inna)

Inna, dezvăluiri despre meseria pe care și-ar fi dorit să o aibă

Inna a devenit cunoscută în 2008, atunci când a lansat prima melodie, iar de atunci se numără printre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. În același timp, Inna este cunoscută și peste hotare.

Cu toate că acum se bucură de un succes răsunător, Inna nu a crezut vreodată că va ajunge atât de departe. În tot acest timp, vedeta a avut alături persoanele care au îndrumat-o în carieră.

ADVERTISEMENT

Artista a moștenit talentul muzical de la mama și bunica ei. A cântat în corul bisericii, iar părinții au înscris-o la lecții de canto. În plus, Inna a participat la diverse concursuri și festivaluri muzicale în copilărie.

Dacă nu ar fi avut o carieră muzicală, Inna ar fi făcut cu totul altceva, diferit de muzică. Vedetei i-ar fi plăcut foarte mult să facă fotografie sau să fie hairstylist. În cele din urmă, viața i-a pregătit surprize plăcute, iar visul ei a devenit realitate.

ADVERTISEMENT

“Nu aș fi crezut vreodată că voi ajunge aici, pentru că, recunosc, nu am îndrăznit să visez atât de sus. (…) Ce a fost esențial pe acest drum al meu e că i-am avut mereu alături de mine pe Lucian și echipa mea de la Global Records, oameni pasionați, ambițioși, muncitori, visători și convinși că nu există limite atunci când iubești ceea ce faci. (…)

(…) aproape că nu mă mai vedeam pe scenă, deși acesta era visul suprem. Atunci nu știam exact care era altă opțiune pentru mine, acum știu că mi-ar fi plăcut să fiu fotograf sau hairstylist”, a declarat Inna pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: