Life

Fotografia de care nu se desparte niciodată Dragoș Dolănescu. Este așezată la loc de cinste

Dragoș Dolănescu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni din Costa Rica, iar anul următor are șanse destul de mari să devină vicepreședintele statului.
02.12.2021 | 20:06
Fotografia de care nu se desparte niciodata Dragos Dolanescu Este asezata la loc de cinste
Fotografia de care nu se desparte niciodată Dragoș Dolănescu. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dragoș Dolănescu a muncit ani de zile și și-a construit o viață frumoasă departe de România. De aproape 20 de ani locuiește în Costa Rica.

Este căsătorit are trei copii și este deputat. Potrivit jurnaliștilor are șanse mari să devină chiar vicepreședintele statului.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Ion Dolănescu păstrează în biroul său un obiect special așezat la loc de cinste. Este vorba despre fotografia tatălui său.

Fotografia de care nu se desparte niciodată Dragoș Dolănescu. Este așezată la loc de cinste

Dragoș Dolănescu a trudit mult pentru a-și putea construi un drum în viață. Au fost momente când își câștiga cu greu banii de pâine, și asta chiar dacă tatăl său era unul dintre cei mai bogați artiști români. Ion Dolănescu l-a lăsat să se descurce mereu singur, dar acesta nu l-a condamnat niciodată.

ADVERTISEMENT

“Nu i-am cerut, dar nici nu s-a oferit să mă ajute, în anii studenției. Nu-l condamn, dimpotrivă, munca m-a ajutat să apreciez mai mult valoarea banului. M-am întreținut singur, în timp ce Ionuț a avut noroc cu numele părinților”, declara Dragoș Dolănescu în urmă cu câțiva ani pentru click.ro.

Fiul lui Ion Dolănescu și-a iubit enorm tatăl. Dovadă este și fotografia pe care acesta o ține la loc de cinste pe biroul din cabinetul său din Costa Rica. O poză a tatălui său din tinerețe. Astfel, oricine intră o poate vedea.

ADVERTISEMENT
Dragos Dolănescu
Dragos Dolănescu

 

Dragoș Dolănescu a intrat în politică în anul 2007. Pe 25 ianuarie 2015, de ziua tatălui său și-a făcut propriul partid, iar în 2018 a fost ales deputat. Anul acesta a făcut o mișcare foarte inteligentă, iar acum are șanse să devină al doilea om în stat după alegerile din 2022.

După ce a demisionat din Partidul Republican a înființat o nouă formațiune politică, Costa Rica Justa. În plus și-a anunțat și candidatul la alegerile prezidențiale, Ronaldo Araya, cotat cu a doua șansă la alegerile care au loc anul următor.

ADVERTISEMENT

În cazul în care acesta va deveni președinte, Dragoș Dolănescu va fi al doilea om din Costa Rica.

Cum s-au cunoscut Margarita Valenciano și Ion Dolănescu

Mama lui Dragoș și regretatul artist s-au întâlnit în anul 1974, La acea vreme, aceasta avea 20 de ani și era studentă la Facultatea de Medicină din Cluj. Cea care a pus capăt relației a fost Margarita.  Se pare că se temea că Ion Dolănescu o va părăsi și în cazul în care ar fi fost căsătoriți ea nu ar mai fi avut cetățenia costaricană.

“Pe părinții mei, care s-au iubit foarte mult, i-a despărțit Securitatea. S-a aflat de dragostea lor, iar tata a fost interzis la tv”, declara Dragoș Dolănescu.

ADVERTISEMENT