Life

Cum arată fotografia de familie de pe felicitarea de Crăciun făcută de prințul William și Kate Middleton

Ducele și ducesa de Cambridge au făcut publică fotografia pe care o vor folosi anul acesta pentru felicitarea de Crăciun. Alături de aceștia apar și cei trei copii, George, Charlotte și Louis.
14.12.2021 | 00:01
Cum arata fotografia de familie de pe felicitarea de Craciun facuta de printul William si Kate Middleton
ADVERTISEMENT

Prințul William și Kate Middleton au făcut publică fotografia pe care o vor folosi anul acesta pentru felicitarea de Crăciun.

Aceasta îi prezintă pe cei doi duci zâmbind, iar alături îi au pe cei trei copii.

Imaginea a fost realizată anul acesta în timpul vacanței pe care au petrecut-o în Iordania. Toți au purtat ținute sport.

ADVERTISEMENT

Cum arată fotografia de familie de pe felicitarea de Crăciun făcută de prințul William și Kate Middleton

Prințul William și Kate Middleton au postat o fotografie adorabilă pe care o vor folosi pentru felicitarea de Crăciun de anul acesta. Poza a fost realizată în Iordania, iar ducii de Cambridge îi au alături și pe cei trei copii.


Imaginea este una specială pentru soția prințului William, deoarece aceasta și-a petrecut o parte din copilărie în Orientul Mijlociu. Kate a ales să poarte o rochie lungă kaki, în timp ce soțul său are un tricou în aceeași nuanță și bermude.

ADVERTISEMENT

Prințesa Charlotte, în vârstă de șase ani, poartă o rochiță albastră și este așezată în dreapta tatălui său. Prințul George, cel mai mare dintre copiii cuplului (8 ani) are o bluză cu imprimeu camuflaj și stă lângă mama sa. Mezinul familiei stă în fața părinților săi și este îmbrăcat cu un tricou albastru.

“Suntem încântați să împărtășim o nouă imagine cu familia noastră, care va apărea pe felicitarea de Crăciun din acest an”, este mesajul care însoțește fotografia postată pe conturile de socializare.

ADVERTISEMENT

Purtătorul e cuvânt al ducilor de Cambridge nu a anunțat perioada în care aceștia au fost în vacanță în Iordania.

Anul acesta, fotografia a fost prezentată mai devreme cu o săptămână față de anul trecut. Atunci, fotografia tradițională de Crăciun a fost postată mai întâi pe rețelele de socializare și abia apoi prezentată oficial.

ADVERTISEMENT

Tema de atunci a fost una festivă, toată familia purtând pulovere Anmer Hall, iar cadrul ales a fost locuința din Norkollk.

Imaginea de anul acesta a fost apreciată de aproape 2 milioane de persoane.

Prințul Charles și soția sa, Ducesa Camilla de Cornwall au postat și ei fotografia pentru Crăciun. În aceasta, moștenitorul tronului își ajută soția să-și aranjeze masca pe față în timpul unui eveniment.

ADVERTISEMENT