Life

Fotografia de la care a pornit tot scandalul din Casa Regală britanică! Prințul Harry și Meghan, jigniți de Regina Elisabeta?

O fotografie cu Regina Elisabeta din 2019 poate fi motivul scandalului din cadrul familiei regale britanice care s-a sfârșit cu plecarea în SUA a Prințului Harry și a soției sale, actrița americană Meghan Markle.
04.12.2021 | 16:08
Fotografia de la care a pornit tot scandalul din Casa Regala britanica Printul Harry si Meghan jigniti de Regina Elisabeta
Varianta Omicron strică Crăciunul familiei regale din Marea Britanie. Regina Elisabeta a II-a și-a schimbat planurile tradiționale. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Conform unei celor scrise de americanul Christopher Andersen în cartea despre familia regală a Marii Britanii, fotografia expusă cu Regina Elisabeta, în 2019, ar fi provocat ”revolta” Prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, cu privire la ce se petrece în sânul Casei Regale.

Fotografia Reginei Elisabeta și portretele lipsă

În fiecare an, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, Regina Elisabeta susține un discurs adresat britanicilor, locul ales pentru a se lăsa filmată fiind biroul ei, locul în care muncește la Palatul Buckingham. Iar pe birou, de cele mai multe ori, are fotografii înrămate cu cei dragi din familie.

ADVERTISEMENT

Ani la rândul, printre fotografiile care erau așezate, cu grijă, de Regina Elisabeta pentru a fi vizibile în timpul discursului, se afla și una care îl înfățișa pe Prințul Harry, actualul duce de Sussex. Doar că, în 2019, această fotografie a dispărut în mod misterios.

Mai exact, pe biroul Reginei Elisabeta, așa cum apare fotografia postată pe contul oficial de Instagram al Casei Regale britanice, pozele de pe biroul suveranei sunt câteva portrete de familie: prințul William și pe Kate Middleton, alături de cei trei copii ai lor, George, Charlotte și micuțul Louis, prințul Charles și Camilla, o fotografie alb negru cu regele George VI, tatăl Elisabetei și una cu Prințul Philip.

ADVERTISEMENT

Iar dacă pe birul Reginei apar rudele apropiate ale acesteia, Prințul Harry și actrița americană care i-a devenit soție, Meghan Markle, lipsesc cu desăvârșire, lucru care, susține scriitorul american Christopher Andersen l-ar fi jignit teribil pe ducele de Sussex și pe soția acestuia.

Prințul Harry și Meghan au părăsit Marea Britanie

Mai mult, susține scriitorul american citat de US Weekly, dispariția portretului ducilor de Sussex l-a întristat enorm pe Prințul Harry, iar îndepărtarea lui de familia regală britanică a fost grăbită de gestul Reginei Elisabeta.

ADVERTISEMENT

”Cred că a fost dureros (pentru Prințul Harry să nu se vadă în portretul bunicii sale, n. red.). Un prieten de-al lui Harry mi-a spus că a simțit că este șters într-un fel din familie. (…) Pare foarte subtil, dar când te gândești la asta, când cineva te retrage din albumul de familie, ca să spunem așa, este un mesaj destul de puternic”, a mai explicat scriitorul cărții despre familia regală în interviul acordat revistei americane.

Printul Harry
Printul Harry si Meghan Markle se tot rafuiescu cu familia regala britanica Foto: captura Youtube

”Și imediat după aceea, au luat decizia de a părăsi Regatul Unit. Cred că acesta a fost unul dintre lucrurile care i-au determinat să emită declarația că se retrag”, a mai explicat  Christopher Andersen pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Mai mult, susține scriitorul, Regina Elisabeta, care deja aflase de decizia Prințului Harry și a lui Meghan de a face un pas în spate în ceea ce privește obligațiile din cadrul Casei Regale britanice, a fost foarte acidă, în acel moment, cu privire la ce fotografii ar fi necesare pentru filmarea discursului adresat națiunii.

Astfel, întrebată despre fotografia în care apăreau Prințul Harry și Meghan, Regina Elisabeta a decis să o pună deoparte, exprimându0se, susține scriitorul american, cu un sec: ”Nu vom avea nevoie de aceasta”.

Prințul Harry și Meghan s-au mutat în Statele Unite

După episodul fotografiei, la începutul anului 2020, Prințul Harry și Meghan Makle au părăsit Marea Britanie și, o perioadă, au locuit în Canada. După aceea însă, cei doi duci de Sussex, însoțiți de fiul lor, s-au stabilit în California, loc în care au adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, o fiică.

Între timp, lucrurile s-au înrăutățit și mai mult în ceea ce privește r elația Prințului Harry cu cei din Casa Regală britanică, presa făcând dezvăluiri care mai de care mai fierbinți despre ceea ce se petrece între cele două părți, cu atât mai mult cu cât Meghan Markle nu pare dispusă să cedeze niciun pas în lupta ei cu familia soțului său.

ADVERTISEMENT