Fotbal international

Fotografia emoţionantă postată de Neymar! Imaginea care a primit un milion de like-uri! Foto

02.02.2019 | 18:54
Fotografia emotionanta postata de Neymar Imaginea care a primit un milion de likeuri Foto
ADVERTISEMENT

Neymar a postat o fotografie emoţionantă alături de mama lui. Fotbalistul brazilian se recuperează după ce a suferit o accidentare în meciul PSG – Strasbourg 2-0, partidă din 16-imile de finală ale Cupei Franţei. Atacantul de 26 de ani va lipsi de pe teren zece săptămâni după ce a suferit o nouă accidentare la al cincilea metatarsian de la piciorul drept.

Starul lui PSG se recuperează şi a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare stând în braţele mamei lui. “Nu contează trecerea timpului, îmbrăţişare mamei rămâne la fel”, a fost mesajul scris de Neymar. Fanii brazilianului au apreciat postarea acestuia şi a primit în mai puţin de o oră aproape 1,2 milioane de like-uri. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

ADVERTISEMENT

Fotografia emoţionantă postată de Neymar. Cum i-a răspuns mama lui

Neymar a postat o fotografie emoţionantă alături de mama lui, iar mesajul brazilianului a primit un răspuns. Nadine Santos a urcat o imagine asemănătoare pe contul ei Instagram şi i-a scris un mesaj atacantului de 26 de ani. “Este adevărat dragostea mea, în braţele mamei este cu adevărat locul unde suntem cu adevărat protejaţi. Te iubesc”, i-a scris Nadine Santos.

Fotografia emoţionantă postată de Neymar. Ce mesaj a primit de la mama lui
Fotografia emoţionantă postată de Neymar. Ce mesaj a primit de la mama lui

Fotbalistul brazilian va rata dubla cu Manchester United din optimile de finală ale Ligii Campionilor după ce s-a accidentat din nou la al cincilea metatarsian de la piciorul drept. Cu toate acestea, Neymar a scăpat de o nouă operaţie. “Marţi seară, în centrul de antrenament de la Ooredoo, oficialii PSG s-au întâlnit cu mai mulţi medici care au analizat accidentarea lui Neymar. În urma schimbului de opinii al specialiştilor s-a ajuns la un consens pentru a-i propune jucătorului un tratament pentru leziunea suferită al la cincilea metatarsian de la piciorul drept. Un urma recomandării, Neymar şi-a dat acordul pentru acest tratament. În consecinţă, Neymar este aşteptat să revină pe teren în zece săptămâni”, a fost anunţul postat miercuri pe site-ul oficial al lui PSG.

ADVERTISEMENT