Fotbal international

Fotografia postată de Răzvan Marin a devenit virală pe internet. Cum și-a surprins colegul

29.08.2018 | 15:22
Fotografia postată de Răzvan Marin a devenit virală pe internet
ADVERTISEMENT

Răzvan Marin face furori pe rețelele de socializare, însă nu cu vreo fotografie în care el este personajul principal. Fotbalistul român s-a fotografiat alături de colegul său, portarul mexican Guillermo Ochoa, care s-a tuns recent și este de nerecunoscut. Fotografia postată de Răzvan Marin a devenit virală pe internet.

Jucătorilor lui Standard Liege nu le-a venit să creadă când l-au văzut pe Ochoa la ultimul antrenament. Cunoscut pentru faptul că poartă părul lung, care mai este pe deasupra și foarte creț, mexicanul s-a tuns scurt și a fost de nerecunoscut. Toți s-au amuzat pe seama lui și i-au făcut fotografii, iar Răzvan Marin a fost atât de impresionat încât a pus poza pe contul de Instagram. Poza făcută de jucătorul român și pusă pe internet a devenit virală.

Fotografia postată de Răzvan Marin a devenit virală pe internet

“El e noul nostru atacant”, este mesajul care însoțește fotografia, deși în ea nu apare vreo achiziție de ultimă oră făcută de Standard Liege, ci chiar portarul de 33 de ani, care a participat la Campionatul Mondial 2018 alături de reprezentativa Mexicului. După ce au reușit calificarea dintr-o grupă din care au mai făcut parte Germania, Suedia și Coreea de Sud, mexicanii au fost eliminați de Brazilia în faza optimilor de finală cu scorul de 2-0. În faza grupelor au reușit să învingă Germania, care venea din postura de campioană mondială en-titre.

ADVERTISEMENT
Fotografia cu Răzvan Marin alături de Guillermo Ochoa
Fotografia cu Răzvan Marin alături de Guillermo Ochoa

Ochoa a fost printre cei mai buni portari de la CM 2018

În ciuda unei dominări sterile, brazilienii nu au reuşit să treacă de zidul Ochoa în primele 45 de minute, iar duelul de la Samara s-a încheiat cu o remiză albă în prima parte. Philippe Coutinho a ratat o nouă ocazie importantă în minutul 48, în timp ce Neymar avea să deschidă scorul în minutul 51.

Brazilienii s-au mulţumit până la final să menţină posesia în majoritatea momentelor şi doar golul lui Roberto Firmino, intrat în locul lui Coutinho, a modificat tabela arenei până la final. Atacantul lui Liverpool a profitat de o pasă ideală trimisă de Neymar în faţa porţii şi a punctat pentru 2-0. Naţionala mexicană a depăşit faza grupelor la ultimele şapte Campionate Mondiale, însă a pierdut de fiecare dată în optimile de finală, la fel cum s-a întâmplat şi la ediţia din 2018.

ADVERTISEMENT
Guillermo Ochoa înainte de tunsoare
Guillermo Ochoa înainte de tunsoare

Casa lui Ochoa a fost spartă de hoți

Casa lui Ochoa a fost spartă de hoți în perioada în care mexicanul juca pentru naționala țării sale la turneul din Rusia. Infractorii au profitat de faptul că locuința era pustie și au pătruns nestingheriți. “Porţile erau deschise, seifurile au fost forţate şi lipseau diverse obiecte de valoare”, a afirmat un reprezentant al poliţiei, care nu a precizat dacă părinţii portarului era în Mexic sau în străinătate în momentul în care a avut loc spargerea.

Guillermo Ochoa după tunsoare
Guillermo Ochoa după tunsoare
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri