Fotbal international

Fotografia postată de Ronaldo pe Instagram după marcarea golului cu Frosinone a strâns 3,5 milioane de aprecieri

Autor: Claudiu Surmei | 24.09.2018 | 11:12
Fotografia postată de Ronaldo pe Instagram după marcarea golului cu Frosinone a strâns 3,5 milioane de aprecieri
Fotografia postată de Ronaldo pe Instagram a strâns 3,5 milioane de like-uri

Cristiano Ronaldo a marcat un gol în partida Frosinone – Juventus, terminată cu scorul de 2-0 pentru campioana Italiei, în etapa a 5-a din Serie A. Starul portughez a postat pe internet o poză însoțită de un mesaj, pentru a celebra marcarea celui de-al 3-lea gol în tricoul lui Juve. Fotografia postată de Ronaldo pe Instagram după marcarea golului cu Frosinone a strâns 3,5 milioane de aprecieri.

Nu a fost deloc o săptămână ușoară pentru Cristiano Ronaldo, care a fost eliminat în partida jucată la mijlocul săptămânii pe terenul celor de la Valencia în grupele Champions League și a părăsit terenul în lacrimi. Lusitanul a spart gheața în minutul 81 al partidei Frosinone – Juventus, iar după meci a postat pe Instagram o fotografie însoțită de mesajul “O altă victorie importantă. Haideți băieți, toți împreună!”

Fotografia postată de Ronaldo pe Instagram a strâns 3,5 milioane de like-uri

Italienii îl iubesc deja pe Cristiano Ronaldo, iar asta se vede și din numărul mare de aprecieri pe care portughezul îl primește la postările de pe rețelele de socializare. La ultima dintre ele a strâns 3,5 milioane de like-uri. Pentru că și ea era în al 9-lea cer pentru reușita iubitului ei, Georgina Rodriguez l-a imitat pe Ronaldo și a postat o poză în care este însoțită de copii, cu mesajul “Haide, tătic frumos! Mamă îndrăgostită.”

Ronaldo, elogiat de colegi după golul cu Frosinone

Nu doar fanii au fost impresionați de evoluția lui Cristiano Ronaldo, unii dintre aceștia scriind pe Twitter că “S-a întors regele!”, dar și coechipierii sunt impresionați de calitățile sale. “Nimeni nu se așteaptă la altceva de la Cristiano Ronaldo. Va înscrie atât de multe goluri! A avut ghinion miercuri cu Valencia, dar va fi decisiv în meciuri”, a declarat Giorgio Chiellini, căpitalul campioanei Italiei.

“Pentru mine, Cristiano Ronaldo e cel mai bun din lume. Întotdeauna am spus-o și o repet. E un profesionist extraordinar și un om de excepție, sper să ne dea o importantă mână de ajutor”, este de părere Bernardeschi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!