Life

Fotografia șocantă care a apărut cu Emi Pian pe rețelele de socializare, după moartea sa. În ce ipostază a fost surprins cu propriul său fiu

10.08.2020 | 15:09
Fotografia socanta care a aparut cu Emi Pian pe retelele de socializare dupa moartea sa In ce ipostaza a fost surprins cu propriul sau fiu
Cine este noul lider al clanului Duduianu. Emi Pian va fi răzbunat! Sursa foto: wowbiz.ro
ADVERTISEMENT

O fotografie șocantă a fost postată de fiul lui Emi Pian cu care a vrut să își ia rămas bun de la tatăl său așa cum se cuvine.

Fiul lui Emi Pian, poză controversată postată pe internet

Aly Pian a postat o imagine în care își pupă tatăl pe gură, un obicei normal la cei din comunitatea rromă, unde și bărbații se pupă între ei, fără alte conotații.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, pentru cei care nu cunosc astfel de tradiții, imaginea poate părea una șocantă căci a surprins exact moment în care Emi și fiul său au buzele lipite, îmbrăcați aproape identic.

Imaginea a strâns peste 4.000 de aprecieri și comentarii pozitive, însă din cauza impactului pe care l-ar putea avea asupra celor mai slabi de înger, Gabriel Cristian, fiul lui Emi a decis să șteargă imediat poza.

ADVERTISEMENT

„Nici acum nu îmi vine să cred. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, „Vă iubesc așa dragoste de tată și băiat, și invers se naște mai greu de aceea rămâne nemuritoare nu prea am cuvinte..dar știu Că Dumnezeu de acolo sus care tot El v-a dat să fiți Tata și fiu tot El o să aibe grijă de voi și de dragostea voastră unică și nemuritoare Gabriel Cristian Duduianu puternicu lu Emi Pian unul din cele mai bune suflete care nu va murii niciodată”;

„Dumnezu să-l ierte pe tăticul tău ali ai avut cel mai bun tătic și cel mai bun mentor drum lin emisor” și „Un om care se naște o dată la 100 de ani! Dumnezeu să-l ierte”, sunt câteva din comentariile oamenilor la fotografia postată de Cristi Duduianu, zis Aly Pian, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT

Liderul Duduienilor, înmormântat cu fast

Liderul clanului Duduienilor, care controlează sectorul 2 al Capitalei, a fost omorât de un rival din clanul Rinu în urma unui meci ilegal de barbut.

Emi a fost înmormântat după multe zile de jale, iar pe ultimul drum a fost condus de persoane cunoscute din lumea manelelor, la căpătâi cântându-i chiar Florin Salam.

ADVERTISEMENT
emi pian
Aceasta e fotografia care a șocat pe toată lumea, în care Emi Pian și fiul său se pupă pe gură. Sursa foto: a1.ro
Tags: