Life

Fotografia șocantă postată de Bianca Drăgușanu la nici o zi după bătaie. Pe cine acuză că i-a distrus relația

02.10.2020 | 17:33
Fotografia socanta postata de Bianca Dragusanu la nici o zi dupa bataie Pe cine acuza ca ia distrus relatia
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a postat o fotografie care pare a lămuri misterul scandalului de ieri, finalizat cu bătaie. Vedeta a șocat pe toată lumea cu apelativul pe care l-a pus persoanei care vrea să îi distrugă relația cu Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu, atac la adresa Dariei Radionova

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă de paparazzi învinețită și cu buzele umflate, aceasta fiind victima unor agresiuni, iar mulți spun că persoana care a altoit-o este chiar fostul ei soț, cu care e din nou împreună.

ADVERTISEMENT

Vedeta a preferat să tacă în orele care s-au scurs de la apariția imaginilor cu ea tumefiată la față, însă a sosit momentul să spună ce s-a întâmplat, de fapt.

Se pare că mărul discordiei a fost și de data aceasta Daria Radionova, rusoaica alături de care Alex începuse o idilă în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT

Bianca a postat o imagine cu femeia și a numit-o prostituată, mesajul fiind mai mult decât sugestiv în acest context.

Epopeea ultimelor ore din viața blondinei

Imaginea a fost publicată de blondină pe Instastory, acolo unde în ultimele ore a reluat fotografii mai vechi cu ea, continuând să promoveze firme de haine.

ADVERTISEMENT

În tot acest timp, Victor Slav, bărbatul cu care fosta prezentatoare de la Kanal D are o fetiță pe nume Sofia, a luat-o pe micuță și petrece timp cu ea, ferind-o de situația tensionată creată în casa Biancăi.

Până la această oră, nici Bianca și nici Alex nu au vrut să vorbească despre imaginile de ieri, tăcerea avantajându-l pe afacerist în aceste momente.

ADVERTISEMENT

Fanii divei au remarcat faptul că Bianca face tot posibilul să își ascundă rănile provocate în urma bătăi și i-au scris să nu mai continue în această relație toxică deoarece nu se va sfârși bine.

După agresiunea suferită, la un interval de câteva ore, cei doi au fost văzuți pe străzile Capitalei împreună ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, însă tensiunea care plutea în aer, după cum se vedea în videoclipul apărut azi-dimineață, se putea tăia cu cuțitul.

daria radionova
Imaginea cu care Bianca Drăgușanu a spus totul despre ceea ce trăiește
ADVERTISEMENT