Life

Fotografii exclusive de la împăcarea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău! Milionarul a cheltuit o sumă de bani uriașă, ca să fie iertat

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt, din nou, împreună după ce au mers, ca doi porumbei, într-o vacanță în Italia. FANATIK a intrat în posesia unor imagini exclusive din scurta, dar intensă, escapadă avută de cei doi în Roma și în Milano.
26.10.2021 | 17:08
Bianca Dragusanu si Gabi Badalau, vacanta de vis in Italia Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău este cât se poate de schimbătoare, cei doi având, deja, la activ mai multe despărțiri și împăcări decât oricine.

Cu toate acestea, dacă Bianca Drăgușanu părea decisă să încheie relația cu Gabi Bădălău, vacanța de vis de la Roma și din Milano și cadourile de împăcare primite au făcut-o pe vedeta, încă îndrăgostită, să îi mai dea o șansă bărbatului de lângă ea, lucru pe care, de altfel, l-a și recunoscut pe contul ei de socializare în fotografiile postate alături de mesajul ”Amore (Iubirre, n. red.)”.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, negocieri dure în Italia cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să își mai dea o șansă relației, motiv pentru care au plecat, împreună, într-o vacanță în Italia, cu destinația Roma și apoi Milano. Iar acolo, cei doi, cuprinși de romantism, au stabilit noile direcții ale relației lor.

Mai exact, din informațiile obținute de FANATIK, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să fie cât mai discreți cel puțin până se va rezolva procesul de divorț al bărbatului cu Claudia Pătrășcanu. Iar motivul este legat de faptul că, în ciuda armistițiului care ar fi între cele două femei, Bianca Drăgușanu este motivul unor gelozii cât se poate de explicite al cântăreței.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, planurile privind nunta fabuloasă pe care o aveau în vedere Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se amână pe termen nelimitat, frumoasa blondină fiind decisă să facă acest pas doar în anumite condiții și doar atunci când va fi convinsă că bărbatul nu va mai fi în mijlocul unor speculații cu privire la alte idile.

Bianca și Bădălău, momente romantice la Roma și la Milano

Pe lângă negocierile dure cu privire la relația lor, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avut timp, totuși, să se bucure de frumusețea celor mai mari orașe ale Italiei, Roma și Milano. Și, evident, motivați de vremea frumoasă din Italia, au avut parte de plimbări îndelungi, până târziu în noapte, vizitând mai toate obiectivele turistice ale celor două orașe.

ADVERTISEMENT

Imaginile intrate în posesia FANATIK îi și arată pe cei doi amorezi în Milano și în Roma, zâmbind fericiți, parcă mai apropiați ca niciodată, făcând risipă de gesturi tandre.

Îmbrăcați comod, Bianca preferând o ținută care să îi pună în valoare picioarele lungi și posteriorul bombat, au vizitat însă și magazinele de lux din Italia, loc din care Gabi Bădălău i-ar fi cumpărat și obiecte cât se poate de prețioase.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a primit diamante, de împăcare

Cum dresingul blondinei este deja plin de pantofi de lux și genți de firmă, Gabi Bădălău a găsit soluția să o impresioneze pe Bianca Drăgușanu. Și, într-un acces de generozitate, Bădălău a decis să îi facă o serie de surprize vedetei TV, motiv pentru care, alături de ea, a vizitat câteva bijuterii din Italia.

Iar de acolo, conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, Gabi Bădălău a cumpărat, pe bani grei – vorbim de sume care depășesc, cu mult, salariul mediu al unei familii pe un an, în jur de 15.000 – 20.000 de euro – bijuterii de lux. Iar când spunem lux ne referim la ”cele mai bune prietenele ale femeilor” în viziunea lui Marilyn Monroe: diamantele.

E adevărat, Bianca Drăgușanu nu a primit de la Gabi Bădălău niciun inel cu diamante, o bijuterie care să sugereze o logodnă. În schimb, colierul cu diamante și o brățară asortată au ”compensat” pe deplin situația, împăcarea celor doi fiind, probabil, mai ”strălucitoare” ca niciodată.

ADVERTISEMENT