News

Fotografii în PREMIERĂ! Cît de mari s-au facut gemenele maicuţei Sebastiana

Maicuta Sebastiana de la manastirea Tariceni, cea care a nascut in urma cu patru ani fetite gemene, lucru pentru care a fost exclusa din biserica, a iesit la plimbare cu micutele. (CLICK SUS PE...
09.10.2015 | 20:50
Fotografii in PREMIERA Cit de mari sau facut gemenele maicutei Sebastiana

Maicuta Sebastiana de la manastirea Tariceni, cea care a nascut in urma cu patru ani fetite gemene, lucru pentru care a fost exclusa din biserica, a iesit la plimbare cu micutele. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE)

Elena Gatlan era vesela si zambitoare, in aceeasi stare fiind Ana si Maria, gemenele ei. Maicuta s-a plimbat cu fetitele prin parc si toata lumea s-a distrat de minune.

Ana si Maria s-au dat in leagan, au alergat si s-au jucat cu alti copii, fiind supravegheate atent de care mama lor. Cele trei au fost insotite de Stefan Florescu, nasul lor, care le-a ajutat in ultimii ani.

Maicuta nu regreta decizia pe care a luat-o in urma cu aproape patru ani, atunci cand le-a adus pe lume pe fetite, chiar daca multa lume a criticat-o, avand in vedere ca il slujea pe Dumnezeu. Ana si Maria, care merg la gradinita, vor implini patru ani la sfarsitul acestei luni, iar Elena se pregateste sa le serbeze asa cum se cuvine. Va organiza o mica petrecere pentru gemene, si stie deja ce cadouri le va lua.

A UIMIT Romania

Povestea fostei slujitoare a Domnului, stareta Sebastiana, a socat toata Romania. Cazul maicutei de la Manastirea Tariceni, femeia care a adus pe lume doua fetite minunate, Ana Ecaterina si Maria Nectaria, a facut imediat inconjurul Romaniei. Imediat cum scandalul a ajuns in presa, Elan Gatlan a fost exclusa din viata monahala, iar dupa ce a fost externata din spital, a fost ajutata de cativa oameni cu suflet mare pentru a se putea descurca.

Femeia nu exclude posibilitatea sa revina in cadrul Bisericii atunci cand fetitele vor implini 18 ani, insa pana atunci mai e mult timp.

Sursă: www.cancan.ro