News

Fotografiile care vor cutremura Poliția Română. Dovada că polițiștii sunt frați cu interlopii

17.09.2020 | 21:53
Fotografiile care vor cutremura Politia Romana Dovada ca politistii sunt frati cu interlopii
O poză de grup cu cei mai temuți interlopi din România. Foto: Gândul
ADVERTISEMENT

Gândul a prezentat o serie de „dovezi” care „cutremură” Poliția Română, în contextul în care oamenii legii sunt acuzați că sunt „frați” cu interlopii.

Interlopii ar controla cluburile de noapte din București și ar fi „frați” cu polițiștii de la Crimă Organizată, cei care ar trebui să asigure că legea este aplicată.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate, polițiștii devin în timpul liber protectorii infractorilor care acționează în cele mai selecte cluburi de noapte din București.

Dovada că polițiștii din România sunt frați cu clanurile interlope

Se pare că această relație de „frăție” dintre polițiști și interlopi există de multă vreme, însă nimeni nu pare interesat să ia măsuri concrete.

ADVERTISEMENT

În atenția jurnaliștilor de la Gândul a intrat Robert Cristian Badea, un fost jucător de rugby de la Dinamo, care a fost inspector de poliție în 2007. În 2018 a ajuns la Brigada pentru Combetere a Crimei Organizate, moment în care „capturile” realizate de brigadă au devenit aproape nule. Robert Cristian Badea a fost, de asemenea, angajat la Oficiul Național pentru Protecția Martorilor, cu rolul de a proteja martorii care denunțau interlopii.

Cu toate acestea, bărbatul lucra în timpul liber ca bodyguard în diferite cluburi de noapte din București și ar fi oferit informații prețioase din anchete „fraților” interlopi, ajutându-i să scape de razii.

ADVERTISEMENT

CLICK AICI PENTRU A VEDEA FOTOGRAFIILE CARE VOR CUTREMURA DIN TEMELII POLIȚIA ROMÂNĂ

Jurnaliștii de la Gândul remarcă cum Robert Cristian Badea s-a pozat în ultimii ani alături de mulți interlopi temuți precum Cătălin Chioru, Sergiu Spoitoru, Cristi Bididiu, Robert Țambrea, Ionuț Drăghici sau Fulgi Fulgerică.

Mai mult, Gândul a publicat fotografii în care fostul jucător de rugby de la Dinamo s-a pozat alături de alți interlopi de 5 stele din Capitală. Este vorba, desigur, de interlopi din clanurile Caran, Duduianu sau al Sportivilor. Jurnaliștii de la Gândul au remarcat cum Robert Cristian Badea a ajuns să conducă Porche Panamera și să-și petreacă vacanțele în destinații exotice, lucru pe care nu și-l poate permite din salariul de polițist.

ADVERTISEMENT

Ionuț Drăghici, din clanul Duduianu, prieten de seamă cu Robert Badea

În fotografiile publicate de Gândul, Robert Badea apare alături de ionuț Drăghici, zis Oneață, arestat alături de Vasile Duduianu, zis Grațian Pian și Laurențiu Duduianu, zis Ciprian Pian, pentru tentativă de omor.

Cei trei ar fi vrut să se răzbune pe Richard emanuel Gheorghe, după ce l-a înjunghiat pe Emi Pian. Robert Badea este prieten inclusiv cu Robert „Barbă” Țambrea.

Robert Badea apare în fotografii și alături de Sergiu Spoitoru sau Fulgi Fulgerică și mulți alți interlopi de temut ai Bucureștiului. Marcel Vela a anunțat că va face curățenie în MAI, făcând trimitere la Robert Mircea Badea. Cu toate acestea, remarcă Gândul, bărbatul a fost doar retrogradat ierarhic, însă nu și-a pierdut locul de muncă.

„Nu tolerez asemenea comportamente, nu accept ca cei care trebuie să acționeze împotriva criminalității să fraternizeze cu infractorii”, răbufnea Marcel Vela în urmă cu câteva luni. Se pare că situația lui Robert Badea era cunoscută în sistem de mai mulți ani, însă nimeni nu a luat momentan nicio măsură concretă.

Gândul susține, mai mult, că Robert Badea nu a denunțat niciodată o filieră extrem de periculoasă, controlată de Aurel Caran prin bodyguarzii lui Sergiu Spoitoru și Cătălin Chioru, cei care controlează cluburi de noapte din București și Cluj.

Aurel Caran este un apropiat al lui Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj. Între timp, în București, gruparea condusă de Cătălin Chioru și Sergiu Spoitoru, în cadrul căreia Robert Badea „deține o funcție importantă”, rămâne imună la rigorile legii, anunță Gândul.

ADVERTISEMENT
Tags: