Fotbal international

Ea este femeia care îl acuză de viol pe Neymar. Este un cunoscut fotomodel în Brazilia. Galerie foto

05.06.2019 | 13:38
Ea este femeia care il acuza de viol pe Neymar Este un cunoscut fotomodel in Brazilia Galerie foto

După ce lumea fotbalului a fost zguduită de acuzația de viol adusă unuia dintre cei mai bine cotați jucători, brazilianul Neymar, întreaga mass-medie a pornit la descoperirea femeii care, dacă se va dovedi că așa au stat lucrurile, îl poate trimite ani buni după gratii pe starul lui PSG, plătit anual cu 36 milioane euro net, separat de bonusuri, prime și contracte de imagine.

Fotomodelul brazilian Najila Trindade îl acuză pe Neymar de tentativă de viol

Deși legislația braziliană interzice cu desăvârșire divulgarea numelui sau a fotografiilor presupusei victime până la stabilirea adevărului, Neymar a fost primul care a încălcat-o, publicând pe contul său de Instagram mesajele de pe chat dintre el și presupusa victimă, incluzând aici li imaginile cu tentă erotică evidentă primite de la aceasta.

În cele din urmă presa braziliană a descoperit identitatea femeii care îl acuză pe Neymar de viol, după ce a acceptat ca un un om din anturajul jucătorului să îi trimită bilete de avion pentru un sfârșit de săptămână la Paris și să îi plătească toate spesele șederii la un hotel de cinci stele din capitala Franței. O astfel de situație este lesne de gândit că duce ușor la posibila existență a unor relații intime cu bărbatul care ți-a facilitat acest voiaj.

Najila Trindade a mers la Paris în urma conversațiilor de pe chat cu Neymar

A apărut în videoclipul Fogo cruzado

Persoana în cauză este un fotomodel pe nume Najila Trindade. Este blondă, cu ochi albaștri și publicul din țara natală a focalizat-o repede, după ce indentitatea i-a fost dezvăluită, ca fiind femeia din binecunoscutul videoclip al cântărețului Zula intitulat Fogo cruzado. A fost de ajuns ca foarte mulți fani ai lui Neymar să inuunde internetul cu tot felul de remarci deloc onorabile la adresa Najilei, mai ales că și anumite secvențe din videoclip nu o pun într-o lumină prea favorabilă.

Între timp Najila Trindade și-a închis contul de Instagram, unde apărea în anumite ipostaze mai mult decât provocatoare și unde avusese 1400 de apariții și 37.400 de urmăritori. Foarte multă este convinsă că tânăra venise pentru avea o aventură cu Neymar, dar faptul că acesta venit beat și agresiv în camera ei de hotel a determinat-o să pornească acuzația împotriva jucătorului.