Fotbal international

Fotomodelul Ekaterina Dorozhko, soţia fotbalistului Luiz Adriano, dezvăluire teribilă despre rasism. „Am primit ameninţări cu moartea pentru că mă căsătoresc cu un negru”

06.06.2020 | 16:18
Fotomodelul Ekaterina Dorozhko sotia fotbalistului Luiz Adriano dezvaluire teribila despre rasism Am primit amenintari cu moartea pentru ca ma casatoresc cu un negru
ADVERTISEMENT

Fotomodelul rus Ekaterina Dorozhko este foarte activă în această perioadă pe Instagram în favoarea mişcării „Black Lives Matter”, declanşată în SUA după ce un poliţist l-a ucis prin sufocare pe George Floyd.

Soţia lui Luis Adriano dezvăluie ameninţările cu moartea primite

Ea sprijină intens eforturile populaţiei de culoare pentru a fi tratată în mod egal cu albii şi dezvăluie un episod de rasism teribil căruia i-a căzut chiar ea victimă.

ADVERTISEMENT

Rusoaica este soţia atacantului brazilian Luiz Adriano, cel care a jucat ani buni în Ucraina, la Şahtior Doneţk, sub comanda lui Mircea Lucescu, pentru a trece apoi prin Italia, la Milan şi până de curând a îmbrăcat tricoul lui Spartak Moscova.

Ekaterina Dorozhko și Luiz Adriano. foto: Instagram

Brazilianul a divorţat de prima soţie

În capitala Rusiei a avut ocazia să o întâlnească pe frumoasa blondă şi a fost dragoste atât de mare încât Luiz Adriano a divorţat de cea alături de care avea trei copii, pentru a se căsători cu Ekaterina.

ADVERTISEMENT

Luiz Adriano va juca sezonul viitor în ţara natală, la Palmeiras, şi când a mers să semneze contractul a luat-o şi pe rusoaică. În Brazilia, perechea a fost primită cu ospitalitate şi fără insulte sau ameninţări.

I-au fost ameninţaţi şi părinţii

Căsătoria a avut loc în noiembrie trecut, iar fotomodelul a primit luni de zile numeroase ameninţări cu moartea pentru că a ales ca jumătate în viaţa sa un bărbat de culoare.

ADVERTISEMENT

„Am primit multă vreme mesaje de ameninţare cu moartea sau urări să se îmbolnăvească părinţii mei.  Sunt însă o persoană cu nervi de oţel şi nu am dat atenţie acestor mesaje”, a spus frumoasa rusoaică.

Ekaterina Dorozhko este foarte activă pe rețelele de socializare. foto: Instagram

Iadul e pe pământ

„Mi-au promis că mă vor găsi şi că mă vor desfigura în bătaie pentru că am îndrăznit să mă unesc cu un negru. Au fost multe ameninţări, părrinţii mei erau speriaţi, dar eu am mers mai departe şi sunt fericită lângă el.

ADVERTISEMENT

Mă doare inima din cauza a ceea ce se întâmplă în lume. De ce există atâta cruzime în oameni? Până la urmă, iubirea și prietenia nu cunosc culoarea. Dacă iadul și paradisul există, atunci iadul este aici pe Pământ”, a continuat Ekaterina.

ADVERTISEMENT