FOTO&VIDEO / Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu a făcut drifturi PERICULOASE cu un elicopter

Red Bull a organizat pe pista unui fost aeroport militar din Polonia o cascadorie nerecomandată celor slabi de inimă: un elicopter pilotat de Felix Baumgartner imită mişcările de drift unui...
05.08.2015 | 20:31
FOTOVIDEO  Felix Baumgartner iubitul Mihaelei Radulescu a facut drifturi PERICULOASE cu un elicopter
ADVERTISEMENT

Red Bull a organizat pe pista unui fost aeroport militar din Polonia o cascadorie nerecomandată celor slabi de inimă: un elicopter pilotat de Felix Baumgartner imită mişcările de drift unui Toyota GT86 de 1000 CP. Una dintre cele mai spectaculoase acrobaţii ale anului îl are în centru pe Felix Baumgartner, atlet Red Bull, care a reuşit ceea ce compania care produce energizante numeşte “Heli Drifting” pe pista unui aeroport militar din Polonia.

Baumgartner, cunoscut după ce a sărit din stratosferă în toamna anului 2013, depăşind viteza sunetului în coborâre şi doborând astfel un vechi record mondial, a “driftat” în timp ce se afla la manşa unui elicopter Bolkov BO105 cu care încerca să-i copieze mişcările pilotului Jakub Przygionski, aflat într-un Toyota GT86 cu motor de 1000 de cai putere.

ADVERTISEMENT

ATENŢIE ROM NI! Avertisment de ultimă oră din partea autorităţilor! ÎNŞELĂCIUNEA ASTA face prăpăd pe internet!  NU DESCHIDEŢI MAILUL care VĂ FURĂ banii din conturi!

Scopul declarat al cascadoriei a fost ca pilotul elicopterului să urmărească şi să imite pe cât posibil drifturile realizate de pilotul maşinii aflate în freestyle pe pistă. Evident că, deşi totul a fost extrem de bine pus la punct şi plănuit cu minuţiozitate, pericolul generat de un elicopter care zboară la câţiva centimetri de o maşină aflată în mişcare continuă s-a aflat la cote maxime pe întreaga desfăşurare a evenimentului care a avut loc pe fostul aeroport militar Debrzno.

DIVORŢ CU SCANDAL! VEDETA S-A SĂTURAT! CÎNTĂREAŢA ŞI-A PĂRĂSIT SOŢUL: “M-AI ÎNŞELAT!”

CLICK SUS ÎN GALERIA FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE 

“Nu aveam nevoie doar ca maşina si elicopterul să fie in armonie completă”, a spus Jakub Przygionski. “Aveam nevoie ca şi echipa de filmare să se mişte odată cu noi pentru imaginile perfecte”.

ADVERTISEMENT

DESCOPERIRE TERIBILĂ A UNEI FEMEI! CE ÎI FĂCEA SOŢUL DUPĂ CE O ADORMEA CU SOMNIFERE! TOTUL ERA FILMAT! CÎND A VĂZUT, FEMEIA A ANUNŢAT POLIŢIA!

Conform declaraţiilor celor doi cascadori, cele mai riscante momente au fost cele în care elicopterul pilotat de Felix Baumgartner s-a apropiat la doar câţiva centimetri de plafonul maşinii aflate în plin drift: “A fost atît de aproape, încât a lovit camera GoPro ataşata de maşină. Elicopterul avea 160 km/h şi se afla la 30 de centimetri deasupra capului meu. Să fiu sincer, momentul a fost destul de infricoşător”, încheie Jakub.

Sursă: www.automarket.ro