FOTO&VIDEO / Imagini emoţionante cu Gigi Becali la mormîntul lui Arsenie Boca

Perioada grea prin care a trecut şi-a spus cuvântul! Un religios convins, Gigi Becali îşi caută liniştea în lăcaşul sfânt de la Mânăstirea Prislop, la o lună după ce a ieşit din...
08.05.2015 | 11:23
FOTOVIDEO  Imagini emotionante cu Gigi Becali la mormintul lui Arsenie Boca

Perioada grea prin care a trecut şi-a spus cuvântul! Un religios convins, Gigi Becali îşi caută liniştea în lăcaşul sfânt de la Mânăstirea Prislop, la o lună după ce a ieşit din închisoare. Latifundiarul din Pipera a ales să meargă să se roage la mormântul lui Arsenie Boca.

Vezi VIDEO AICI

Îmbrăcat “la patru ace”, afişând o imagine smerită, Gigi Becali s-a rugat la mormântul lui Arsenie Boca minute-n şir, alături de mii de credincioşi. Se spune că cei care ajung la Mănăstirea Prislop şi se roagă la mormântul părintelui Boca au simţit că păcatele lor le sunt iertate, iar rugăciunile le sunt ascultate şi chiar îndeplinite. Minunile făcute la mormântul lui Arsenie Boca din judeţul Hunedoara au devenit adevărate legende.

636x463_gigibecaliarseniebocamormant

Gigi Becali a fost condamnat în anul 2013 la 3 ani şi jumătate de închisoare, din care a săvârşit 2 ani. Pe 3 aprilie a fost eliberat. De atunci a promis că-şi dedică viaţa lui Dumnezeu şi a mers pe Muntele Athos, la biserici, iar astăzi a ajuns la mormântul lui Arsenie Boca.

Cine a fost Arsenie Boca

Arsenie Boca, părinte ieromonah, teolog şi artist plastic (muralist) ortodox român, a fost stareţ la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus şi apoi la Mănăstirea Prislop, unde datorită personalităţii sale veneau mii şi mii de credincioşi, fapt pentru care a fost hărţuit de Securitate. A fost unul din martirii gulagului comunist, închis la Securitatea din Braşov, dus la Canal, închis la Jilava, Bucureşti, Timişoara şi la Oradea.

Sursă: www.spynews.ro