FOTO&VIDEO. Unul dintre cele mai exclusiviste Lamborghini-uri facute vreodata a fost scos la vînzare! Cît costă?

Ionuţ Cataramă   
in Masini
09/08/2016, 19:34
FOTO&VIDEO. Unul dintre cele mai exclusiviste Lamborghini-uri facute vreodata a fost scos la vînzare! Cît costă? GALERIE FOTO

Un Lamborghini Veneno Roadster a fost scos la vanzare in Germania pentru suma de 5.5 milioane de euro! Este unul dintre cele mai exclusiviste modele de Lamborghini, fiind doar 9 astfel de masini produse vreodata.

Masina scoasa la vanzare are doar 90 de kilometri parcursi. Vine cu un motor de 6.5 litri V12. Ajunge de la 0 la 100km/h in doar 2.9 secunde, viteza maxima fiind de 355km/h.

Nu este prima data cand un Veneno Roadster a fost scos la vanzare – anul trecut, un alt dealer german a vandut masina cu 6.6 milioane de euro.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI

Sursă: www.debarbati.ro

Ştirea MOMENTULUI

Sport la TV. Cine televizează debutul lui Ronaldo! Programul transmisiunilor de sâmbătă, 18 august

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×