ADVERTISEMENT
Sporturi

FR Judo a anunțat modalitatea de disputare a Campionatelor Naționale. Competiția se va desfășura fără spectatori

Autor: Traian Terzian | 16.09.2020 | 12:27
FR Judo a anunțat modalitatea de disputare a Campionatelor Naționale. Competiția se va desfășura fără spectatori
FR Judo a anunțat modalitatea de disputare a Campionatelor Naționale de seniori individual și pe echipe, după ce s-a decis reluarea activității sportive

FR Judo a anunțat modalitatea de disputare a Campionatelor Naționale de seniori individual și pe echipe, după ce s-a decis reluarea activității sportive.

ADVERTISEMENT

Autoritățile statului au permis reluarea competițiilor în spații închise în anumite condiții, iar șefii de la judo s-au dovedit a fi cei mai harnici și au pregătit un plan în acest sens.

Regulamentul de desfășurare a competiției urmează să fie anunțat în mod oficial în curând, dar este sigur faptul că spectatorii nu vor avea acces.

ADVERTISEMENT

Modalitatea de desfășurare a Campionatelor Naționale, prezentată de FR Judo

În urma deciziei Guvernului privind reluarea activității sportive, FR Judo a aprobat modalitatea de desfășurare a finalelor Campionatelor Naționale de seniori individual și pe echipe, în perioada 25-27 septembrie.

Conform anunțului făcut pe site-ul oficial al Federației, finalele individuale vor avea loc în zilele de 25 și 26 septembrie, iar cele pe echipe sunt progrmate în 27 septembrie. Validarea documentelor va avea loc pe 24 septembrie.

ADVERTISEMENT

”Ambele competiții se vor desfășura în Poiana Brașov, fără spectatori, în condițiile de securitate și igienă sanitară impuse de către autoritățile naționale”, se arată în comunicatul FR Judo.

”Toți participanții la aceste evenimente vor trebui să prezinte în mod OBLIGATORIU un test PCR COVID-19 negativ, efectuat cu maxim 72 ore înainte de validare, să poarte mască și să aibă asupra lor declarația de sănătate.

ADVERTISEMENT

Prețul pentru cazare și masă este de 120 lei/zi, în camere duble și OBLIGATORIU doar la hotelul Piatra Mare. Toți participanții vor sta cantonați în hotel din momentul intrării în acesta și până la părăsirea competiției.

Concursul se va desfășura în Sala NATO, respectându-se numărul maxim de 50 persoane, sportivii având la dispoziție două săli de încălzire și de asemenea se va asigura transmiterea live a competiției pe canalul de YouTube al FRJ”, se mai notează în mesaj.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!