Life

Fragmente din cartea lui Costin Mărculescu pe care n-a mai apucat să o lanseze. Cine a fost cu adevărat marea sa iubire

11.06.2020 | 18:28
Fragmente din cartea lui Costin Marculescu pe care na mai apucat sa o lanseze Cine a fost cu adevarat marea sa iubire
ADVERTISEMENT

Au apărut fragmente din cartea pe care Costin Mărculescu voia s-o lanseze în urmă cu doi ani, dar pe care nu a mai apucat să o scoată pe piață.

Costin Mărculescu nu și-a văzut visul îndeplinit, acela de a-și lansa cartea

Actorul lucrase la un volum despre viața lui, iar unele dintre cele mai intime pasaje au văzut azi, la o zi după ce a fost găsit mort în casă, lumina zilei.

ADVERTISEMENT

În respectiva carte sunt trecute cele mai dificile momente din viața artistului, dar și poveștile sale de iubire. Potrivit rândurilor scrise de el, Florina a fost marea iubire a vieții sale.

Fragmente în premieră din manuscrisul actorului

„Marea mea poveste de iubire, petrecută pe timpul Agenţiei şi pe care o ştia toată lumea, a fost Florina.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi să o relatez, aş începe aşa: avea 18 ani şi era mai curată şi mai inocentă decât crinul alb! Dar nu o voi relata, voi spune doar că ruptura dintre noi a fost din cauza anturajului meu ofertant”, scria Mărculescu.

„În perioada mai puţin plăcută a vieţii mele, am murit cu dreptatea în mână, cum s-ar zice, în sensul că unii realizatori de emisiuni TV şi jurnalişti din presa scrisă, în goana lor după senzaţional şi afluenţă de cititori, au prezentat trunchiat, ba chiar invers situaţiile în care m-am aflat”, este un alt fragment din manuscrisul actorului.

ADVERTISEMENT

Persoana cu care actorul a colaborat pentru scrierea cărții a fost scriitorul Virgil Elisei.

Acesta a mărturisit azi că îi pare rău pentru moartea lui Costin, însă în ultimii ani relația lor s-a deteriorat chiar din cauza acestui volum.

Elisei susține că actorul voia să fie autor exclusiv, în condițiile în care cartea era scrisă de el, adaptată pentru a avea o formă cât mai literară. Elisei a întrerupt apoi legătura cu Mărculescu, iar cartea acestuia nu a mai fost lansată niciodată.

ADVERTISEMENT