ADVERTISEMENT
News

Fragmente din cartea Vioricăi Dăncilă: ”Stănescu mi-a spus că mă va distruge”. Ciolacu, criticat dur

Autor: Adrian Baciu | 19.01.2021 | 11:19
Fragmente din cartea Vioricăi Dăncilă: ”Stănescu mi-a spus că mă va distruge”. Ciolacu, criticat dur
Fragmente din cartea Vioricăi Dăncilă: ”Stănescu mi-a spus că mă va distruge”. Ciolacu, criticat dur. Sursa foto: hepta.ro

Cartea realizată de Viorica Dăncilă, în colaborare cu un jurnalist, dezvăluie momente interesante din perioada acesteia la Palatul Victoria, dar și o serie de detalii despre relația acesteia cu liderii PSD, printre care Marcel Ciolacu și Paul Stănescu.

ADVERTISEMENT

La începutul acestei săptămâni, Viorica Dăncilă a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că își va lansa în curând o carte-interviu, realizată în colaborare cu jurnalista Marga Nițu.

În lucrarea care se intitulează ”Viorica Dăncilă-Partea ei de adevăr”, fostul premier descrise tensiunile din relația cu Liviu Dragnea, fostul lider PSD, dar și conflictele pe care le-a avut cu actuală conducere a partidului.

Vioricăi Dăncilă dezvăluie episoade tensionate în relația cu liderii PSD, în cartea sa

O parte extrem de interesantă din cartea Vioricăi Dăncilă pare a fi cea în care fostul premier vorbește și despre relația pe care a avut-o cu membri din actuala conducere a Partidului Social Democrat.

ADVERTISEMENT

Dăncilă dezvăluie că a fost amenințată de secretarul general al PSD, Paul Stănescu, care i-a spus că o va distruge, după ce a refuzat să demisioneze.

”Eram la Parlament, la Grupul PSD din Camera Deputaților, în birou, când a venit o delegație formată din Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Claudiu Manda, Dragoș Benea și Marian Oprișan, care mi-au spus că ar fi foarte bine să-mi dau demisia din funcția de președinte și să conducă ei partidul, ca o structură interimară, până la alegerile prezidențiale.

Stănescu mi-a spus că nu trebuia să intru eu în turul doi al alegerilor, ci Dan Barna. Paul Stănescu mi-a spus: ai vrut să candidezi, n-ai vrut să lași pe alții să preia conducerea partidului, te voi distruge!”, susține Viorica Dăncilă, potrivit Gândul.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu, acuzat că a jucat teatru

În aceeași carte-interviu, Dăncilă descrie și momentul de după alegerile prezidențiale. Aceasta spune că acasă la ea a venit Marcel Ciolacu pentru a o convinge să demisioneze de la șefia PSD.

”M-a sunat și Ciolacu și mi-a spus că trebuie să vorbim. A venit la mine acasă, unde a jucat o piesă de teatru foarte proastă. S-a așezat pe canapea și mi-a spus cu lacrimi în ochi că îi pare foarte rău de tot ceea ce s-a întâmplat. I-am făcut și un ceai de fructe, pentru că părea foarte afectat”, dezvăluie Viorica Dăncilă

ADVERTISEMENT

Din cartea fostului lider PSD nu lipsesc povești legate de Liviu Dragnea. Aceasta vorbește despre relația cu fostul șef social-democrat și descrie momentul în care acesta i-a cerut să dea amnistia și grațierea.

”Îmi amintesc că eram la Scroviștea cu soțul meu, când au venit Paul Stănescu și Liviu Dragnea. Mi-au cerut amnistia și grațierea, care urma să fie introdusă de către un secretar de stat, fără a trece prin toate serviciile pentru avizare”, descrie Viorica Dăncilă momentul în care Liviu Drangea i-a cerut aceste măsuri.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!