News

Francesca, fiica lui Cristi Dulca, a dansat la Românii au Talent! L-a impresionat pe Mihai Petre

12.04.2019 | 22:34
Francesca, fiica lui Cristi Dulca, a dansat la Românii au Talent!
ADVERTISEMENT

Cea de-a zecea ediție a emisiunii ”Românii au Talent” a fost, până în acest moment, plină de emoții, dispute între jurați, dar și numere care îți taie respirația.

Francesca, fiica lui Cristi Dulca, a dansat la Românii au Talent

Unul dintre acestea a fost adus de Francesca, fiica antrenorului Cristi Dulca. Fata a dansat, a impresionat și a plecat acasă cu 4 de ”da”. Mihai Petre, considerat de concurenți drept unul dintre cei mai duri jurați, a fost uimit de veleitățile micuței.

ADVERTISEMENT

„Mi-a plăcut foarte mult dansul tău. Îi apreciez pe cei care ştiu să exprime sunetul prin mişcare şi care atrag atenţia asupra părţilor corpului pe rând. Cred că ai un viitor foarte frumos în dans”, a spus Mihai Petre.

Francesca, fiica lui Cristi Dulca, a dansat la Românii au Talent! L-a impresionat pe Mihai Petre
L-a impresionat pe Mihai Petre

„Ești o prelungire a muzicii”

Andra a rămas la fel de impresionată, spunând: „Îți doresc să ți se îndeplinească visul. Ești o dansatoare foarte bună!”. În asentimentul tuturor a fost și Andi Moisescu, afirmând: „Ești o prelungire a muzicii și nu umbli cu jumătăți de măsură. Meriți să continui cu dansul, de asta îți dau și un DA mare în seara asta”.

ADVERTISEMENT

Un eveniment care a marcat a zecea ediție a emisiunii a fost trecerea în neființă a Emmei Neagu, o gimnastă care a impresionat de cum  a pășit pe scena talentelor. După moartea sa, cel care și-a exprimat regretul neapăsării butonului Golden Buzzz a fost Florin Călinescu, care a postat pe pagina sa mesajul: „Emma, iartă-ne…”. Printre cei care au lăsat mesaje în memoria ei, pe diferite rețele de socializare, a fost și Magda Vasiliu.

Știa că boala recidivase încă de când a venit la emisiune… Pentru că nu a apăsat niciunul dintre jurați vreun Golden Buzz… Și poate ar fi meritat. Acum e prea târziu entru ea. Acolo unde e, nici nu cred că-i mai pasă… A fost un exemplu de tărie, de optimism, de luciditate și de maturitate. «Românii au talent» merge, cum de altfel e firesc, înainte… probabil cu aceleași dansatoare la bară și pseudocântărețe”, este o parte din mesajul jurnalistei.

ADVERTISEMENT