Sporturi

Francesca Schiavone a scăpat de cancer şi anunţă că vrea să o antreneze pe Simona Halep: “Este o jucătoare cu potenţial uriaş!”

14.12.2019 | 11:59
Francesca Schiavone a scapat de cancer si anunta ca vrea sa o antreneze pe Simona Halep Este o jucatoare cu potential urias
ADVERTISEMENT

Francesca Schiavone a fost ieşită din viaţa publică în ultimele luni, iar în urmă cu câteva zile a anunţat şi motivul. Fosta campioană de la Roland Garros a dus o luptă grea şi a reuşit să învingă cancerul, după 7 luni de terapie. Sportiva a anunţat acum şi care e următorul ei obiectiv: să o antreneze pe Simona Halep. 

Francesca Schiavone a scăpat de cancer şi anunţă că vrea să o antreneze pe Simona Halep: “Este o fată serioasă”

Conform Gazzetta dello Sport, Francesca Schiavone a anunţat că o consideră pe Simona Halep o jucătoare cu un potenţial uriaş şi că îşi doreşte să o antreneze:

ADVERTISEMENT

“Halep este o fată seriosă și mi-ar plăcea să o antrenez. Este o jucătoare cu un potențial uriaș, care poate reveni pe primul loc în lume și să rămână mult timp acolo”, a anunţat Schiavone pentru Gazzetta.it.

Francesca Schiavone a scăpat de cancer şi anunţă că vrea să o antreneze pe Simona Halep Este o jucătoare cu potenţial uriaş!
Francesca Schiavone a scăpat de cancer şi anunţă că vrea să o antreneze pe Simona Halep Este o jucătoare cu potenţial uriaş!

Jucătoarea de tenis italiană le-a mulţumit tuturor pentru sprijin şi a anunţat printr-un clip postat pe reţelele de socializare că a învins cancerul:

ADVERTISEMENT

“Salut tuturor. După 7-8 luni de absență de pe rețelele de socializare și din lume, aș dori să împărtășesc cu voi ce mi s-a întâmplat. Am fost diagnosticată cu cancer. Am făcut chimioterapie. Am avut parte de o bătălie grea și acum încă respir. Am câștigat această luptă. Acum sunt din nou în acțiune”, a fost mesajul lui Schiavone.

VEZI VIDEO MESAJUL: 

Simona Halep reface parteneriatul cu Darren Cahill din 2020! Schiavone, în staff?

Simona Halep va reface din noul sezon parteneriatul cu Darren Cahill, antrenor pe care l-a avut între 2015 şi 2018 şi alături de care s-a impus la Roland Garros 2018. În schimb, Halep a anunţat luna trecută că a întrerupt colaborarea cu Daniel Dobre, omul care a ajutat-o să se impună la Wimbledon 2019.

ADVERTISEMENT

Aşa că nu este exclus ca Francesca Schiavone să facă parte din echipa Simonei Halep, chiar dacă antrenorul principal va rămâne Darren Cahill. În vârstă de 39 de ani, Schiavone a reuşit performanţa carierei în 2010, când a reuşit să câştige la Roland Garros.

Sportiva din Italia a adunat peste 11 milioane de dolari în carieră şi a urcat până pe locul 4 în lume, poziţie ocupată în ianuarie 2011. Francesca Schiavone a ajuns cel mai departe în sferturile de finală la celelalte turnee de Grand Slam.

ADVERTISEMENT

Simona Halep este în plin proces de pregătire al sezonului 2020. Campioana noastră se antrenează în Dubai pentru noua stagiune, după ce în ultimii ani a obişnuit să facă pregătirea în ţară. Însă condiţiile meteo din Dubai sunt mult mai apropiate de cele din Australia, acolo unde va fi primul Grand Slam al anului.

  • 2 turnee de Grand Slam a câştiga Simona Halep în carieră
  • 7 luni a luptat Francesca Schiavone pentru a scăpa de cancer

 

ADVERTISEMENT