VIDEO. Decizie istorică pentru Francesco Totti. Vezi ce surpriză i s-a pregătit

Francesco Totti rămâne, chiar şi după ce a decis să se retragă ca jucător, la împlinirea vârstei de 40 de ani, un uriaş simbol al celor de la AS Roma. Tocmai pentru că a iubit prea mult...
19.07.2017 | 10:14
VIDEO Decizie istorica pentru Francesco Totti Vezi ce surpriza i sa pregatit

Francesco Totti rămâne, chiar şi după ce a decis să se retragă ca jucător, la împlinirea vârstei de 40 de ani, un uriaş simbol al celor de la AS Roma. Tocmai pentru că a iubit prea mult culorile clubului la care a evoluat de-a lungul întregii sale cariere, a decis, în cele din urmă, să refuze orice ofertă venită după despărţirea de giallorossi, chiar dacă ar fi câştigat sume importante de bani dacă ar fi acceptat să meargă, măcar pentru un an, fie în SUA, fie în China sau în ţările din Golf.

Francesco Totti conducător este noul proiect în care conducerea Romei a decis să-l implice pe cel care va rămâne el unico capitan pentru suporteri. Totti a răspuns favorabil propunerii de a învăţa din mers ABC-ul muncii de conducător la clubul cu care s-a identificat de când a deschis ochii în fotbal şi promite că nu se va grăbi să prindă vreo funcţie până când nu se va pune la punct cu toate detaliile şi secretele acestei munci, total diferite de ceea ce făcea atât de bine pe gazon.

Francesco Totti va lucra în conducerea Romei

Pentru că Totti rămâne un magnet ca imagine în capitala Italiei, reprezentanţii agenţiei aerospaţiale Avio, membră a programului spaţial Vega, sponsorizat de Agenţia Spaţială Europeană şi membră a programului Ariane 5, de lansare a sateliţilor în spaţiu, au decis să îi facă o propunere. I-au lansat-o pe contul său de Twitter şi au primit răspunsul la nici jumătate de oră mai târziu. Un răspuns favorabil, care va marca o premieră pentru Totti şi pentru istoria fotbalului.

Concret, cei de la Avio l-au întrebat dacă este de acord să le dea un tricou al Romei, semnat de către Francesco Totti, pentru ca acest tricou să fie apoi lansat în spaţiu. Totti a spus pe loc da şi a postat un filmuleţ cu momentul în care semnează tricoul. Va fi primul fotbalist din lume al cărui tricou va fi trimis în Cosmos, evident şi Avio având avantajele sale de imagine, publicitatea în jurul evenimentului fiind de pe acum foarte mare.