Sporturi

Francezii au anunţat preţurile biletelor pentru semifinala de Fed Cup dintre Franţa şi România! Cât costă cel mai ieftin tichet

12.03.2019 | 12:00
Francezii au anuntat preturile biletelor pentru semifinala de Fed Cup dintre Franta si Romania Cat costa cel mai ieftin tichet

FFT a anunţat preţurile biletelor pentru semifinala de Fed Cup dintre Franţa şi România. Semifinala de Fed Cup dintre Franţa şi România se apropie cu paşi repezi, iar suporterii sunt tot mai nerăbdători de a afla care sunt preţurile biletelor pentru a lua parte la o întâlnire care ar putea însemna istorie pentru echipa tricoloră de Fed Cup.

Fanii vor putea în curând să-şi cumpere biletele pentru semifinala de Fed Cup dintre Franţa şi România

Federația Franceză de Tenis (FFT) a luat atitudine după o vreme de tăcere şi a anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru meciul dintre România și Franța, din semifinalele Fed Cup (20-21 aprilie). Biletele vor putea fi achiziţionate începând de joi, 14 martie, atât pe fft.fr, cât și pe ticketmaster.fr, în limita a 12 bilete de persoană.

Cel mai ieftin bilet costă 15 euro, locul fiind poziţionat cât mai sus în cadrul arenei, iar cel mai scump bilet costă 40 de euro pe zi, acest loc fiind poziţionat cât mai aproape de starurile din fiecare echipă. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul federaţiei franceze de tenis.

Fanii români la Fed Cup

România, principala favorită în duelul cu Franţa din Fed Cup

Echipa României de Fed Cup porneşte cu prima şansă în duelul contra Franţei, care are avantajul terenului propriu. Întâlnirea va avea loc la Roeun, orașul de o sută de mii de locuitori din Normandia de Sus, aflat la aproximativ 130 de kilometri de Paris. Partida va avea loc pe Kindarena, care poate găzdui până la 5.234 de spectatori, atunci când este proiectată pentru tenis. Suprafaţa aleasă de francezi este hardul.

“Obiectivul pe 2019 e acelaşi ca pentru orice jucător care se află în topul ierarhiei: sper să câştig un turneu de Grand Slam. Dar, să fiu sinceră, capul îmi stă foarte mult şi la Fed Cup. De când am obţinut victoria de la Ostrava, mă gândesc la semifinala contra Franţei. Cred că avem echipa necesară să devenim campioane şi vom da totul pentru acest obiectiv”, a spus Simona, potrivit puntodebreak.com.

Tags: