Sport

Francezii de la L’Equipe scriu despre “Mbappe de România”: “Hagi l-a comparat cu starul lui PSG”

11.08.2020 | 14:43
Francezii de la LEquipe scriu despre Mbappe de Romania Hagi la comparat cu starul lui PSG
Francezii de la L'Equipe scriu despre Mbappe de România. "Hagi l-a comparat cu starul lui PSG". Foto: RomâniaTV.ro
ADVERTISEMENT

Florinel Coman tinde să ajungă, încă înainte de apuca să facă saltul cel mare în carieră, cu un transfer la un club dintr-un campionat puternic, un nume mediatizat în presa internaţională.

După ce prestigiosul tabloid britanic The Sun a scris despre posibila trecerea a internaţionalului român de la FCSB la Crystal Palace, iată că şi cel mai cunoscut cotidian francez dezbate acest caz.

ADVERTISEMENT

L’Equipe scrie că Florinel Coman se bate pentru a deveni jucătorul vulturilor londonezi cu Ismaila Sarr, de la Watford, echipă care a retrogradat în eşalonul secund în această vară.

Florinel Coman se bate cu Ismaila Sarr de la Watford pentru un loc la Crystal Palace

Cota de piaţă a lui Sarr este de 24,5 milioane euro, faţă de 13,5 cât sunt dispuşi să plătească englezii pentru Florinel Coman. Jucătorul senegalez, transferat de Watford de la Rennes pentru 30 de milioane euro în vara lui 2019 a jucat 30 de partide la Watford şi a marcat doar şase goluri.

ADVERTISEMENT

“Autoare a doar 31 de goluri în 38 de meciuri din Premier League, Crystal Palace are nevoie absolută de întăriri în ofensivă.

Totul e legat de plecarea lui Zaha la Arsenal

Având în vedere că Wilfried Zaha pleacă, așa cum se tot întâmplă în fiecare an, “vulturii” s-au interesat de Ismaila Sarr, de la Watford, care a jucat pentru Rennes”.

ADVERTISEMENT

Despre Florinel Coman jurnaliştii din Hexagon nu uită să amintească faptul că însuşi Gheorghe Hagi l-a comparat pe fostul său jucător de la Viitorul şi de la Academia sa cu de acum cel mai scump jucător din lume, Kylian Mbappe, de la PSG.

Comparaţia lui Hagi a stârnit curiozitatea francezilor

“În ultimele ore, au avansat și discuțiile pentru Florinel Coman, potrivit presei din România. Agentul internaționalului român de 22 de ani este în Londra pentru a discuta cu formația engleză.

ADVERTISEMENT

Crystal Palace ar putea plăti între 12 și 15 milioane de euro pentru a-și asigura serviciile jucătorului care a marcat 27 de goluri și a oferit 21 de pase decisive în cele 78 de meciuri din ultimii doi ani. Recent, Gheorghe Hagi l-a comparat cu Kylian Mbappe”

 

 

ADVERTISEMENT