Fotbal intern

Francezii habar nu au cât s-a terminat România – Croaţia! Gafa uriaşă din L’Equipe + reacţia presei croate: “Şoc, o mare dezamăgire!” Foto

18.06.2019 | 22:29
Francezii habar nu au cat sa terminat Romania  Croatia Gafa uriasa din LEquipe  reactia presei croate Soc o mare dezamagire Foto

Francezii habar nu au cât s-a terminat meciul România – Croaţia 4-1 de la EURO 2019. Chiar dacă Franţa se află în aceeaşi grupă cu tricolorii lui Mirel Rădoi, jurnaliştii din Hexagon sunt dezinteresaţi de turneul final din Italia şi San Marino.

Francezii habar nu au cât s-a terminat România – Croaţia. La Paris a rămas 3-1

La finalul meciului România – Croaţia 4-1, francezii habar nu aveau cât s-a terminat partida care s-a jucat în San Marino. Jurnaliştii de la L’Equipe susţineau că tricolorii lui Mirel Rădoi au câştigat cu 3-1, uitând să ia în calcul golul marcat de Adrian Petre în minutul 90+3.

De altfel, jurnaliştii de la L’Equipe nu au scris niciun rând despre meciul România – Croaţia în ziarul de marţi, cu toate că era primul meci din Grupa C, unde mai fac parte Franţa şi Anglia. Nici France Football nu a oferit prea multă atenţie partidei din San Marino, dar nici Campionatului European de tineret din Italia şi San Marino.

Francezii habar nu au cât s-a terminat România - Croaţia
Francezii habar nu au cât s-a terminat România – Croaţia

Croaţii, în genunchi după înfrângerea în faţa României

Înaintea meciului Croaţia – România, jurnaliştii de la Zagreb erau siguri că selecţionata lui Nened Gracan va obţine victoria. După rezultatul din San Marino, presa i-a pus la colţ pe Alen Halilovic şi colegii lui. “Românii ne-au dat o lecţie”, “Şocul debutului la EURO. România a fost mult prea bună”, “Una dintre cele mai bune generaţii ale Croaţiei, umilită de România. Cea mai mare dezamăgire din ultimii ani” sau “O atitudine catastrofală! România nu ne-a dat nicio şansă”, au titrat Slobodna Dalmacija, 24 Sata, Sportske Novisti şi Narod.

Vineri, 21 iunie, de la ora 19:30, România va juca împotriva Angliei în etapa a doua din Grupa C a Campionatului European 2019. Selecţionata lui Mirel Rădoi a reuşit cea mai convingătoare victorie din startul turneului final din Italia şi San Marino.