A reuşit să câştige 14 trofee în doar 79 de meciuri, în trei campionate diferite!

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
08/04/2018, 18:27
A reuşit să câştige 14 trofee în doar 79 de meciuri, în trei campionate diferite!

Are doar 22 de ani şi a umplut deja vitrina cu trofee. A câştigat 14, dintre care şapte sunt tituri de campion cu trei echipe de top din fotbalul european. Şi a făcut parte din lotul Franţei la Euro 2016. Autorul acestor performanţe extraordinare este internaţionalul Kinglsey Coman, care a ieşit în weekend campion al Germaniei, cu Bayern Munchen.

Coman poate fi socotit cu adevărat un recordman. Pentru că a ieşit campion în Franţa, cu PSG de două ori, în Italia cu Juventus şi în ultimele sezoane în Bundesliga, unde Bayern e regina de necontestat şi probabil că va rămâne aşa mult timp de acum înainte. 

Felul în care a obţinut această salbă de succese este absolut fantastic. Pentru că a jucat din 2012 până acum fix doar 79 de meciuri! Cu PSG are două titluri în condiţiile în care în două sezoane a jucat doar de trei ori! La Juventus a adunat 15 meciuri şi are tot două tricouri de campion. Ultimul chiar ciudat, pentru că înainte de a fi împrumutat pe doi ani de italieni la Bayern Munchen a jucat doar în prima etapă, dar conform Ligii din Italia a fost declarat campion! În fine, la Bayern are trei titluri şi doar 21 de meciuri şi 3 goluri înscrise! În palmaresul său mai figurează Cupa şi Supercupa Italiei, Cupa şi două Supercupe ale Germaniei, Supercupa şi Cupa Ligii cu PSG!

Închide ×