Fotbal international

A reuşit să câştige 14 trofee în doar 79 de meciuri, în trei campionate diferite!

Francezul Kinglsey Coman arată cum e posibil la 22 de ani să ai în palmares 14 trofee, dintre care 7 titluri de campion, jucând doar în 79 de meciuri.
Autor: Sorin Dumitrescu | 08.04.2018 | 18:27
A reuşit să câştige 14 trofee în doar 79 de meciuri, în trei campionate diferite!

Are doar 22 de ani şi a umplut deja vitrina cu trofee. A câştigat 14, dintre care şapte sunt tituri de campion cu trei echipe de top din fotbalul european. Şi a făcut parte din lotul Franţei la Euro 2016. Autorul acestor performanţe extraordinare este internaţionalul Kinglsey Coman, care a ieşit în weekend campion al Germaniei, cu Bayern Munchen.

Coman poate fi socotit cu adevărat un recordman. Pentru că a ieşit campion în Franţa, cu PSG de două ori, în Italia cu Juventus şi în ultimele sezoane în Bundesliga, unde Bayern e regina de necontestat şi probabil că va rămâne aşa mult timp de acum înainte. 

Felul în care a obţinut această salbă de succese este absolut fantastic. Pentru că a jucat din 2012 până acum fix doar 79 de meciuri! Cu PSG are două titluri în condiţiile în care în două sezoane a jucat doar de trei ori! La Juventus a adunat 15 meciuri şi are tot două tricouri de campion. Ultimul chiar ciudat, pentru că înainte de a fi împrumutat pe doi ani de italieni la Bayern Munchen a jucat doar în prima etapă, dar conform Ligii din Italia a fost declarat campion! În fine, la Bayern are trei titluri şi doar 21 de meciuri şi 3 goluri înscrise! În palmaresul său mai figurează Cupa şi Supercupa Italiei, Cupa şi două Supercupe ale Germaniei, Supercupa şi Cupa Ligii cu PSG!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!