Sport

Francisc Dican, antrenorul lui Csikszereda, modest după ce a umilit-o cu 4-0 pe CSA Steaua în Ghencea: „E o simplă victorie“

Francis Dican, antrenorul lui Csikszeredei, a fost modest după ce echipa sa a umilit Clubul Sportiva al Armatei Steaua chiar în Ghencea, scor 4-0.
23.08.2022 | 22:09
Francisc Dican antrenorul lui Csikszereda modest dupa ce a umilito cu 40 pe CSA Steaua in Ghencea E o simpla victorie
Francisc Dican, antrenorul lui Csikszereda, modest după ce a umilit-o cu 4-0 pe CSA Steaua. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tehnicianul a recunoscut că se gândește doar la următorul meci al echipei sale și s-a rezumat în a mai spune că nivelul în Liga 2 este echilibrat.

Francisc Dican, antrenorul lui Csikszereda, modest după ce a umilit-o cu 4-0 pe CSA Steaua

Francisc Dican, antrenorul lui Csikszereda, a avut un discurs plin de modestie după ce echipa sa a reușit să o umilească pe CSA Steaua chiar în Ghencea, scor 4-0.

ADVERTISEMENT

„Aș vrea să îi felicit pe jucători pentru jocul prestat, pentru atitudine și pentru rezultat. Era greu să zic că voi câștiga cu 4-0, dar tocmai de asta am schimbat sistemul, să avem mai mult echilibru. E o simplă victorie.

E doar un meci câștigat. Am trecut de un prag psihologic. Sperăm că odată cu aceste trei puncte să mergem înainte. Au avut și ei trei bare, puteau să marcheze, dar câteodată așa se întâmplă, nu intră”, și-a început Francisc Dican discursul, conform digisport.ro.

ADVERTISEMENT

„Al doilea gol le-a turnat plumb în picioare!”

Francisc Dican a continuat și este de părere că CSA Steaua a cedat după cel de-al doilea gol reușit de Csikszereda, care a venit chiar în prelungirile primei reprize.

Partida a fost întreruptă în minutul 72, la scorul de 0-3, din cauza suporterilor de la Peluza Sud, care au avut mai multe scandări xenofobe la adresa adversarilor. În cele din urmă, partida a fost reluată, iar „militarii” au mai primit încă un gol până la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„Probabil că am reușit să înscriem mai repede și al doilea gol le-a turnat plumb în picioare. Când joci în fața spectatorilor este presiune, chiar dacă nu presiunea promovării. Primul obiectiv al nostru este următorul joc.

În divizia B este un nivel echilibrat, nicio echipă nu se ridică deasupra alteia. Vor fi 8-10 echipe care se vor lupta pentru primele șase locuri. E un avantaj că Steaua nu are drept de promovare doar dacă ajungem în play-off”, a mai spus Francisc Dican.

ADVERTISEMENT