Fotbal international

Franck Ribery, accidentare horror la antrenamentul lui Bayern. S-a izbit de stâlpul porții. Foto

03.08.2018 | 19:06
Franck Ribery accidentare horror la antrenamentul lui Bayern Sa izbit de stalpul portii Foto

Franck Ribery a avut parte de o accidentare horror la ultimul antrenament al lui Bayern Munchen. Internaționalul francez s-a lovit de stâlpul unei porți și și-a spart arcada, astfel că a fost nevoit să continue pregătirea purtând un bandaj.

Jucătorul a revenit la antrenamentele lui Bayern Munchen, care se pregătește la resortul Rottach-Egern, din regiunea Bavariei, pentru un nou sezon de Bundesliga. “Vă mulțumesc pentru mesajele pe care mi le-ați trimis. Deja mă recuperez și îmi voi reveni repede”, a scris Ribery pe contul de Twitter. Accidentarea a avut loc în fața a peste 1.500 de spectatori, joi, în timpul unei sesiuni de antrenament cu public. Ribery a alergat și s-a izbit cu putere de bara unei porți poziționate pe teren.

Niko Kovac se pregătește pentru primul sezon pe banca tehnică a lui Bayern Munchen. Acesta i-a luat locul lui Jupp Heynckes. Primul meci oficial pentru Kovac va fi pe 12 august, în Supercupa Germaniei, împotriva lui Eintracht. Campioana Germaniei va juca primul meci în noul sezon de Bundesliga împotriva lui Hoffenheim, pe 24 august.

Franck Ribery, accidentare horror la antrenamentul lui Bayern
Franck Ribery, accidentare horror la antrenamentul lui Bayern

Franck Ribery, accidentare horror la antrenamentul lui Bayern

Franck Ribery a semnat o nouă înțelegere cu Bayern Munchen

în această vară, alături de un alt coechipier, Arjen Robben. “Concluzia pentru noi a fost cum joacă Robben şi Ribery, iar amândoi au avut evoluţii de clasă mondială”, a declarat Karl-Heinz Rummenigge. Ambii fotbaliştii au primit noile oferte imediat după ce Bayern Munchen a obţinut al şaselea titlu consecutiv în Bundesliga. În continuare, Arjen Robben şi Franck Ribery vor avea un rol redus în primul “11” al lui Bayern Munchen. Cu toate acestea, conducerea clubului vrea ca cei doi fotbalişti să fie mentori pentru jucătorii mai tineri ai echipei.

Franck Ribery
Franck Ribery

Bayern a rămas fără Arturo Vidal

Între timp, Bayern a rămas fără Arturo Vidal, care va semna cu Barcelona. Mijlocașul chilian a mers în Spania și a făcut vizita medicală pentru Barcelona. Catalanii îl vor transfera pe jucătorul de 31 de ani pentru suma de 30 de milioane de euro. Vidal va semna un contract valabil pe trei ani și va primi 9 milioane de euro pe sezon. Transferul lui Arturo Vidal pe Camp Nou a fost făcut în aceeași manieră în care catalanii l-au transferat și pe Malcom, care era foarte aproape să semneze cu AS Roma. În cazul lui Vidal, Internationale Milano a purtat negocieri cu jucătorul, însă acesta va ajunge în cele din urmă la campioana Spaniei.

Arturo Vidal este al patrulea transfer realizat în această vară de către Barcelona după aducerile brazilienilor Malcom şi Arthur, precum şi a fundaşului francez Clement Lenglet. Catalanii au plătit 42 de milioane de euro pentru Malcom, în  timp ce următorii doi au costat 31 de milioane de euro, respectiv 30.