Fotbal international

Franck Ribery, aproape de ultimul transfer al carierei! Ce echipă e gata să-l aducă de la Bayern Munchen

25.12.2018 | 16:56
Franck Ribery aproape de ultimul transfer al carierei Ce echipa e gata sal aduca de la Bayern Munchen

Franck Ribery este aproape de ultimul transfer al carierei şi ar putea să ajungă la formaţia care i-a propulsat cariera. Fostul internaţional francez are şanse minime să mai joace la Bayern Munchen şi din sezonul viitor. Ajuns la 35 de ani, fotbalistul are şanse mari să fie transferat de Galatasaray.

În timpul actualului sezon, Uli Hoeness, preşedintele lui Bayern Munchen, a anunţat că Franck Ribery şi Arjen Robben ar putea să plece în vară de la campioana Germaniei. “Este foarte probabil ca ei să fie la ultimul lor sezon cu FC Bayern. Efectivul nostru va fi remaniat pe anumite posturi. Trebuie să ducem o politică de transferuri foarte ofensivă, pentru că avem casieria plină”, a declarat recent oficialul bavarezilor.

Franck Ribery, aproape de ultimul transfer al carierei. Gică Hagi l-a adus la Galatasaray

Franck Ribery este aproape de ultimul transfer al carierei şi viitoarea lui destinaţie ar putea fi Galatasaray. Jurnaliştii turci au anunţat că fotbalistul de 35 de ani este pe lista formaţiei de pe “Turk Telekom Stadi”. Mijlocaşul francez a mai jucat la Galata în returul sezonului 2004-05, când a fost adus la echipă de Gică Hagi, aflat la primul mandat pe banca tehnică a turcilor. După 14 meciuri jucate pentru Galatasaray, timp în care a câştigat Cupa Turciei, Franck Ribery s-a transferat la Olympique Marseille. În 2007, fotbalistul francez a fost adus de Bayern Munchen, după ce nemţii au plătit 30 de milioane de euro.

Franck Ribery, aproape de ultimul transfer al carierei. Este dorit de Galatasaray
Franck Ribery, aproape de ultimul transfer al carierei. Este dorit de Galatasaray

În actualul sezon, Franck Ribery a jucat 22 de meciuri pentru Bayern Munchen, reuşind să marcheze cinci goluri, două dintre acestea venind în victoria contra lui Eintracht Frankfurt, scor 3-0. Francezul a evoluat de-a lungul carierei pentru US Boulogne, Olympique Ales, Brest, Metz, Galatasaray, Marseille şi Bayern Munchen. Mijlocaşul ofensiv de 35 de ani a jucat 81 meciuri şi a marcat 16 goluri pentru echipa naţională a Franţei.

Tags: