Fotbal international

Franck Ribery, gest golănesc după Borussia Dortmund – Bayern Munchen 3-2! De ce a bătut un jurnalist

12.11.2018 | 16:41
Franck Ribery gest golanesc dupa Borussia Dortmund  Bayern Munchen 32 De ce a batut un jurnalist

Franck Ribery a comis un gest golănesc după Borussia Dortmund – Bayern Munchen 3-2. Mijlocaşul ofensiv francez a bătut un jurnalist din Franţa la finalul derby-ului, iar conflictul a fost confirmat de oficialii echipei bavareze. Hasan Salihamidzici, directorul sportiv al lui Bayern Munchen, a susţinut că fotbalistul l-a informat despre incidentul petrecut în parcarea stadionului.

La finalul meciului Borussia Dortmund – Bayern Munchen 3-2, Franck Ribery a fost deranjat de faptul că jurnalistul Patrick Guillou se afla lângă autocarul echipei. Conform Bild, fotbalistul de 35 de ani i-a dat trei palme peste faţă analistului televiziunii beIN Sports, după care l-a împins. Presa din Germania susţine că mijlocaşul ofensiv a fost deranjat de comentariile făcute de jurnalistul francez în timpul derby-ului din etapa a 11-a din Bundesliga.

Franck Ribery, gest golănesc după Borussia Dortmund – Bayern Munchen 3-2. Reacţia bavarezilor

Oficialii clubului bavarez au aflat despre gestul golănesc făcut de Franck Ribery la finalul meciului Borussia Dortmund – Bayern Munchen 3-2. Hasan Salihamidzici, directorul sportiv al campioanei Germaniei, a comentat pe marginea incidentului şi a declarat că fotbalistul de 35 de ani l-a informat despre ceea ce s-a întâmplat la finalul partidei de la Dortmund. Oficialul bavarezilor a anunţat că jurnalistul va fi chemat la club pentru ca problema să fie rezolvată. Wahiba Ribery, soţia fotbalistului francez, l-a criticat pe jurnalist, despre care a spus că este “plictisitor şi inutil”.

“Franck Ribéry ne-a informat că a avut o altercație cu compatriotul său Patrick Guillou, pe care îl cunoaște de mulți ani. Am convenit cu Guillou să ne întâlnim pentru a rezolva problema. Vom discuta ca să ajungem la un numitor comun, iar Patrick s-a arătat interesat să participe la o întâlnire cu Franck Ribery”, a declarat Hasan Salihamidzici pentru Kicker. În urma înfrângerii din “Der Klassiker”, Bayern Munchen ocupă locul cinci în Bundesliga, la şapte puncte în spatele Borussiei Dortmund, liderul din prima ligă a Germaniei.

Franck Ribery, gest golănesc după Borussia Dortmund - Bayern Munchen 3-2. Patrick Guillou a avut un incident cu fotbalistul francez
Franck Ribery, gest golănesc după Borussia Dortmund – Bayern Munchen 3-2. Patrick Guillou a avut un incident cu fotbalistul francez