Fotbal international

Franck Ribery, nemulțumit de felul în care arată în FIFA 20! ”Cine este acest tip?”

18.10.2019 | 15:54
Franck Ribery este nemulțumit de felul în care arată în jocul video FIFA 20
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei AC Fiorentina, Franck Ribery, este nemulțumit de felul în care arată în jocul video FIFA 20. Starul francez în vârstă de 36 de ani a ajuns în Serie A în această vară, el fiind adus gratis după 12 ani petrecuți în Bundesliga la formația Bayern Munchen.

Franck Ribery, nemulțumit de felul în care arată în FIFA 20

Franck Ribery i-a criticat foarte dur pe producătorii FIFA 20, EA Sports, fiind nemulțumit de felul în care arată în jocul video. Mijlocașul francez consideră că imaginea din joc este total diferită de cum arată el în realitate. ”Am jucat FIFA 20 cu copii mei nu cu mult timp în urmă. Hei, EA Sports FIFA… Cine este acest tip”, a scris fotbalistul pe contul de Twitter postând o imagine cu personajul care îl reprezintă.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă producătorii jocului video vor face o actualizare grafică la imaginea lui Franck Ribery. În cazul în care acest lucru nu se va produce, starul francez ar putea să rezileze contractul și să semneze cu marii rivali ai celor de la EA Sports FIFA, Konami, care au produs jocul PES 2020, și care ar putea să-i ofere o imagine mai bună.

Franck Ribery cu trofeul de campion al Germaniei câștigat în sezonul precedent cu Bayern Munchen

Ribery a câștigat tot ce se putea cu Bayern Munchen

Franck Ribery și-a început cariera de jucător profesionist în 2000 la echipa Boulogne, iar apoi a evoluat la formațiile Ales, Brest, FC Metz, Galatasaray Istanbul, Olympique Marseille, Bayern Munchen și AC Fiorentina. În cei 12 ani petrecuți pe Allianz Arena, francezul a câștigat nouă titluri, șase Cupe, o Cupa Ligii, patru Supercupe ale Germaniei, o Ligă a Campionilor, o Supercupă a Europei și un Campionat Mondial al cluburilor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri