ADVERTISEMENT
Fotbal international

Frank Lampard, fără cuvinte după Chelsea – Ajax 4-4: “Nu am cum să explic ceea ce s-a întâmplat. La pauză am spus că se termină 3-3 sau 4-4”

Autor: Razvan Nicolae | 06.11.2019 | 00:51
Frank Lampard, fără cuvinte după Chelsea - Ajax 4-4:
Frank Lampard, fără cuvinte după Chelsea - Ajax 4-4

Chelsea – Ajax 4-4 a fost meciul serii în Liga Campionilor, iar revenirea spectaculoasă a londonezilor l-a lăsat fără cuvinte pe Frank Lampard. Englezii au fost conduşi cu 1-4 de “lăncieri”, însă au reuşit să marcheze de trei ori în cea mai frumoasă partidă din actualul sezon al UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT

Reacţia lui Frank Lampard după Chelsea – Ajax 4-4: “Nu sunt fericit per total”

La finalul meciului Chelsea – Ajax 4-4, Frank Lampard şi-a găsit cu greu cuvintele la microfonul televiziunii BT Sport. Antrenorul englezilor a susţinut că nu-şi poate explica ceea ce s-a îmtâmplat în timpul partidei de pe “Stamford Bridge”.

“Nu cred că am mai fost implicat într-un meci de acest gen. Cele două autogoluri sunt povestea primei reprize. La pauză am spus că se termină 3-3 sau 4-4, simţeam că suntem în joc. Nu am cum să explic ceea ce s-a întâmplat. Trebuie să analizăm. Am fost aici pentru distracţie şi sunt sigur că toţi cei care au urmărit meciul pot spune că au avut ce să vadă”.

ADVERTISEMENT

Frank Lampard: “Eram mulţumit cu un egal la pauză”

“Cel mai mult mă bucură spiritul arătat de suporterii de pe stadion. Nu pot să spun prea multe despre faza în care s-au dat două cartonaşe roşii, chiar nu am văzut ce s-a întâmplat. Eram mulţumit la pauză cu un egal. Mă aşteptam ca meciul să fie prelungit cu 10 minute, nu înţeleg de ce au fost doar 4 minute”, a spus Frank Lampard.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!