Premier League

Frank Lampard, tată pentru a treia oară! Și-a numit copilul în memoria mamei

21.09.2018 | 15:27
Frank Lampard tata pentru a treia oara Sia numit copilul in memoria mamei
ADVERTISEMENT

Fostul internațional englez, Frank Lampard a devenit tată pentru a treia oară! Soția lui, prezentatoarea tv, Christine a născut o fetiță pe care au numit-o Charlotte, în memoria mamei fotbalistului de legendă al lui Chelsea. Soția lui Lampard a postat pe contul său de Instagram o fotografie alături de micuță și fericitul tată. „Să vă prezentăm fetița noastră. Patricia Charlotte Lampard!’, a scris prezentatoarea alături de fotografie.

Au trecut numai câteva minute și Frank a postat și el imaginea pe o rețea de socializare. De remarcat că micuța Charlotte este primul copil al cuplului. Fostul căpitan al celor de pe Stamford Bridge mai are însă două fete, Luna, de 13 ani, și Isla, de 11 ani. Cele două sunt crescute în acest moment de mama lor, modelul spaniol Elen Rivas, în vârstă de 43 de ani.

 

View this post on Instagram

 

Let us introduce you to our little girl. Patricia Charlotte Lampard! We’re so in love ❤️??? @franklampard

A post shared by Christine Lampard (@christinelampard) on

Frank Lampard, tată pentru a treia oară!

Frank Lampard a început fotbalul mare la West Ham United, formație la care a stat până în 2001. Au urmat apoi nu mai puțin de 13 ani petrecuți la Chelsea. 429 de partide a bifat jucătorul în tricoul londonezilor pentru care a și marcat de 147 de ori. De trei ori a reușit să câștige campionatul, de patru ori cupa și, poate cel mai important, o dată UEFA Champions League și o dată, Europa League.

În 2014, Lampard a trecut la rivalii de la City, dar nu a rezistat prea mult la Manchester și a plecat în 2015 în Statele Unite ale Americii unde a jucat pentru New York City. Frank Lampard a fost o prezență constantă și în naționala Angliei. 106 partide a jucat în echipamentul Albionului cu 29 de goluri înscrise. Mijlocașul a primit și Balonul de Argint în 2005 pentru prestațiile sale și a fost ales de mai multe foruri jucătorul anului în același sezon. Mai mult de atât, în lista cu trofee personale, Lampard a fost numit și jucătorul decadei în Premier League.

193 de goluri a marcat Lampard pentru echipele de club la care a jucat

 

 

Tags: