Sporturi

Franța – Argentina ONLINE TVR1 TVR HD STREAM optimi CM 2018. Vezi LIVE meciul ONLINE

30.06.2018 | 11:18
Franta  Argentina ONLINE TVR1 TVR HD STREAM optimi CM 2018 Vezi LIVE meciul ONLINE

Franța – Argentina ONLINE TVR1 TVR HD STREAM optimi CM 2018. Franţa – Argentina este primul meci din optimile de finală de la Campionatul Mondial din Rusia, 2018. Francezii s-au calificat în această fază după ce au câştigat grupa C, din care au mai făcut parte echipele Danemarca, Peru şi Australia. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

VEZI AICI Franța – Argentina ONLINE TVR1 TVR HD STREAM optimi CM 2018. Vezi meciul ONLINE

Franța – Argentina ONLINE TVR1 TVR HD STREAM optimi CM 2018. Francezii au debutat cu o victorie la CM 2018, 2-1 cu Australia, apoi s-au impus cu Peru, 1-0, şi a obţinut o remiză albă cu Danemarca.  A fost primul rezultat de egalitate de la acest turneu final. Faţă de adversarii lor din optimi, argentinienii au avut mult mai mult de suferit şi au reuşit să se califice abia în finalul etapei a treia din grupe.

Franţa – Argentina LIVE TEXT, minut cu minut în optimi la Campionatul Mondial 2018

Franța – Argentina ONLINE TVR1 TVR HD STREAM optimi CM 2018. Trupa lui Lionel Messi şi-a asigurat locul în optimi după ce a terminat pe locul doi în grupa D, câştigată de Croaţia, echipă care le-a administrat un dur 3-0 în meciul direct. A fost o ruşine istorică pentru argentinieni şi un scandal uriaş în presa din Argentina. Atât jurnaliştii, cât şi jucătorii l-au criticat pe selecţionerul Argentinei, Jorge Sampaoli. Unul dintre aceştia a fost Sergio Kun Aguero. Jucătorul lui Manchester City şi-a atacat tehnicianul în cadrul unei conferinţe de presă: ”Lăsați-l să spună ce vrea. Mă simt plin de mânie și tristețe. Dar mai există încă o șansă. Acum depindem de ceilalți, dar există încă speranță, un miracol. Trebuie să așteptăm și să încercăm să batem Nigeria”.

Lionel Messi sărbătoreşte calificarea în optimile CM 2018
Lionel Messi sărbătoreşte calificarea în optimile CM 2018

Franţa – Argentina LIVE STREAM, în optimi la CM 2018

Nici fanii nu l-au uitat pe Sampaoli, care a fost atacat încă de la meciul de debut de la CM 2018, acea remiză 1-1 cu Islanda: ”Nu-mi place Sampaoli, scoate tot ce e mai rău din mine. Mă face să-mi cadă părul și să-mi crească tesiunea. Îți doresc să ai diaree pentru tot restul vieții tale”, este unul dintre mesajele apărute pe rețelele de socializare și care poate fi reprodus. Din grupa D au mai făcut parte şi Nigeria şi Islanda. Curios a fost că în afara Croaţiei lui Modric şi Rakitic, care au câştigat grupa, în ultima etapă, toate cele trei echipe au avut şanse de calificare în optimi. Atât Islanda, cât şi Nigeria se puteau afla acum în locul Argentinei, însă ambele au pierdut în ultima rundă.

Olivier Giroud sare la cap
Olivier Giroud sare la cap

Franţa – Argentina ONLINE TVR1 TVR HD STREAM optimi CM 2018

Această partidă din optimi este una dintre cele mai aşteptate dueluri de la turneul final. Cele două naţionale nu au dat piept una cu cealaltă decât de două ori în istorie la mondial, iar de fiecare dată s-a impus Argentina! Cele două partide au avut loc la o distanţă de 48 de ani una de cealaltă. Primul meci a avut loc în 1930, la prima ediţie a Campionatului Mondial, iar Argentina a câştigat cu scorul de 1-0 partida cu francezii, care nu au reuşit să iasă din nici din grupă. A doua întâlnire între cele două a avut loc în 1978, când Sud-americanii au găzduit competiţia, iar aceştia s-au impus cu scorul de 2-1.

Franţa – Argentina LIVE cote la pariuri optimile CM 2018

Cotele la pariuri pentru prima optime de la CM, Franța – Argentina, diferă de la o casă la altă. Franţa are cotă 1.60 la calificare, în timp ce Argentina are 2.35. Egalul după 90 de minute este cotat la 3.10. Partida Franţa – Argentina se va disputa pe 30 iunie, de la ora 17:00, la Kazan, stadionul celor de la Rubin de 45.379 . Toate partidele de la CM 2018 vor fi transmise în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.