Dezvăluire şocantă a unei foste soţii de fotbalist! ”Aş fi putut muri”

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
26/03/2018, 09:38
Dezvăluire şocantă a unei foste soţii de fotbalist! ”Aş fi putut muri”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Femeia a trimis o scrisoare cotidianului L’Equipe în care îşi spune povestea trăită alături de fotbalistul care se află încă în activitate. Publicaţia din Franţa i-a oferit femeii numele de cod ”Miriam” şi nu a dat publicităţii numele jucătorului.

”Cu mine a fost extrem de gelos. Întotdeauna căuta un motiv pentru a mă lovi. Şi nu erau doar palme, mi-a dat cu pumnii în burtă şi în faţă. În plus, am depins financiar de el, deoarece nu mă lăsa să lucrez”, a scris femeia în scrisoare.

Fotbalistul din Franţa şi-a bătut a doua soţie în timpul sarcinii

”După ce m-a bătut am început să plâng. El a venit la mine şi şi-a cerut scuze, iar apoi mi-a cerut să facem dragoste. L-am refuzat, dar m-a abuzat sexual. Când s-a terminat, am continuat să plâng într-un colţ. Nu am spus nimic până acum, deoarece l-am iubit şi am vrut să-l protejez. Acum îmi dau seama că aş fi putut muri”, a mai spus fosta soţie a fotbalistului.

Femeia a povestit că fotbalistul din Franţa şi-a bătut şi actuala soţie: ”Antrenorii şi coechipierii săi nu ştiu nimic despre comportamentul său, deoarece în afara casei este un tip timid şi rezervat. Când merge la antrenament este un om normal. Ştiu că şi-a bătut noua soţie când aceasta era însărcinată pentru că am păstrat legătura cu tatăl său. Poate într-o zi voi vorbi în faţa unui judecător, dar mă tem pentru mine şi pentru fiul meu. Fostul meu soţ e foarte periculos”.

Închide ×