Sport

Franța, eliminată la penalty-uri de la Euro 2020! București… Elveția. Coșmarul pe care Mbappe nu îl va uita niciodată

Elveția s-a calificat în sferturile lui Euro pentru prima dată în ultimii 67 de ani! Țara Cantoanelor a eliminat-o dramatic pe Franța, la București, după 3-3 în 120 de minute și 5-4 la loviturile de departajare
29.06.2021 | 00:47
Franta eliminata la penaltyuri de la Euro 2020 Bucuresti Elvetia Cosmarul pe care Mbappe nu il va uita niciodata
ADVERTISEMENT

Meciul Franța – Elveția are loc luni, 28 iunie, cu începere de la opra 22:00, la București, în cadrul optimilor de finală ale turneului final de la EURO 2020. Franța a câștigat grupa F, cu cinci puncte, Elveția s-a calificat pe regula celor mai bune patru locuri 3, ocupând poziția a treia în grupa A, cu patru puncte.

Unde se joacă meciul Franța – Elveția

Confruntarea Franța – Elveția se dispută luni, 28 iunie, de la ora 22:00, pe Arena Națională din București, acesta fiind meciul de adio pentru capitala României la EURO 2020, competiție la care a organizat patru partide, trei în grupa C și această optime de finală.

ADVERTISEMENT

26.000 de bilete a repartizat UEFA pentru acest meci, la care și-a anunțat prezența și președintele forului european, slovenul Alexandr Ceferin, sporind astfel la 50 la sută din capacitatea Arenei Naționale numărul de locuri disponibile. Din păcate, nu vor fi foarte mulți fani ai celor două echipe, francezii acuzând prețul uriaș al curselor aeriene și elvețienii nu vor depăși 800 de persoane, în cel mai fericit caz o mie.

Cine transmite la TV partida Franța – Elveția

Partida Franța – Elveția se joacă luni, 28 iunie, de la ora 22:00, pe Arena Națională din București, în optimile de finală de la EURO 2020 și este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalul PRO TV, dar poate fi vizionată și în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

La București se anunță o vreme cu cer variabil, dar cu șanse foarte mici de precipitații. Temperatura la ora meciului ar fi de 24 de grade, adică foarte bună. Argentinianul Fernando Rapallini va fi al treilea meci arbitrat la acest EURO.

Ce jucători importanți lipsesc în întâlnirea Franța – Croația

Didier Deschamps nu e deloc un selecționer prea liniștit. Are deja doi jucători KO, unul dintre ei definitiv și dacă s-ar ajunge în finală și alți trei sunt cu probleme medicale, dar, din fericire, nu fac parte dintre oamenii de bază (Lemar, Thuram și Lucas Hernandez).

ADVERTISEMENT

Atacantul Ousmane Dembele continuă tradiția accidentărilor de natură musculară împământenită la Barcelona și e out definitiv. Fundașul stânga Lucas Digne trebuie să lase locul la acest meci lui Leo Dubois, după ce varianta Julien Kounde din partida cu Portugalia nu a fost una bună. Elvețienii nu au nici un fel de probleme de lot.

Elvețienii nu sunt speriați de campioana mondială

Faptul că urmează să întâlnească echipa campioană mondială și principala favorită la acest EURO nu i-a speriat deloc pe fotbaliștii pregătiți de Vladimir Petkovic. Elvețienii spun că au studiat cu atenție jocul fracezilor și au identificat destule puncte slabe de care pot profita.

ADVERTISEMENT

În tabăra cocoșilor galici a crescut tensiunea în ultimele ore, după ce presa din Hexagon a scris că Les Bleus au avut evoluții foarte oscilante la acest turneu final, trecând nepermis de ușor de la un meci bun cu Germania la unul cu mari probleme cu Ungaria.

Cote la pariuri pentru jocul Franța – Elveția

Campioana mondială este favorita certă a bookmakerilor la meciul de la București. 1,60 este cota la victorie pentru cocoși în timp ce naționala din Țara Cantoanelor ajunge la cota de 6,20 și un gol marcat de elvețieni atinge cota de 1,75.

Neplăcut pentru elvețieni este faptul că în cele șapte meciuri directe de până acum nu au nici o victorie în fața Franței. Patru remize și trei eșecuri reprezintă bilanțul deloc încurajator. La un turneu final de EURO s-au mai întâlnit de două ori: 0-0 în 2016, în grupă cu România și 3-1 Franța în 2004.


  • (P) Cotă SUPERBET pentru Franța – Elveția: 1,67 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

  • (P) Cotă SUPERBET pentru Franța – Elveția: 1,70 este cota pentru „Total goluri meci 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT