Fotbal international

Franța, favorită certă în meciul cu Australia de la Cupa Mondială. După accidentarea lui Benzema, toții banii pe Mbappe

Franța vine la Cupa Mondială cu gândul de a-și apăra trofeul cucerit în urmă cu 4 ani, iar Australia pare o formație mult prea mică pentru a-i încurca planurile.
21.11.2022 | 17:51
Franta favorita certa in meciul cu Australia de la Cupa Mondiala Dupa accidentarea lui Benzema totii banii pe Mbappe
Franța vine la Cupa Mondială cu gândul de a-și apăra trofeul cucerit în urmă cu 4 ani, iar Australia pare o formație mult prea mică pentru a-i încurca planurile. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Naționala ”cocoșului galic” și-a pierdut puțin din strălucire după ce Benzema s-a accidentat și nu va juca la turneul final, dar Didier Deschamps nu-și face prea mari griji pentru că îi are pe Kylian Mbappe și Antoine Griezmann.

Australia, șanse minime în fața Franței la Cupa Mondială

Partida Franța – Australia, din Grupa D de la Cupa Mondială, este programată să se joace marți, 22 noiembrie, de la ora 21:00, iar toate indicațiile oferite de Betano duc către o victorie a trupei lui Didier Deschamps.

ADVERTISEMENT

La ultimele trei ediţii, campioanele en-titre au părăsit rapid competiţia, încă din faza grupelor. Acum, Franţa vrea să spargă această tradiţie neagră, însă rezultatele obţinute în Liga Naţiunilor au adus fiori reci în Hexagon.

Cu toate acestea, există și o parte bună. La turneul final din 2018, atunci când au pus mâna pe trofeu, reprezentativa ”cocoșului galic” a început tot în fața Australiei. A fost un 2-1 puțin convingător, cu un autogol al ”cangurilor” spre finalul jocului, dar de acolo au defilat.

ADVERTISEMENT

Francezii visează la un traseu asemănător, însă cu siguranță nu și-ar mai dori emoțiile de acum 4 ani în fața formației de la Antipozi. De aceea, pentru acest joc vă propunem varianta ”1 pauză / 1 final”, care are la Betano o cotă de 1,75.

Franța, campanie dezamăgitoare în Liga Națiunilor

Selecționerul Didier Deschamps este privilegiat de faptul că a avut o gamă largă de unde să-și aleagă jucătorii, însă pe ultima sută de metri l-a pierdut și pe Christopher Nkunku, accidentat la un antrenament și înlocuit cu Randal Kolo Muani.

ADVERTISEMENT

Veteranul Olivier Giroud a avut și el probleme medicale la o ședință de pregătire, dar nu a fost decât o sperietură. Oricum, pe faza de atac francezii stau excepțional. Iar pentru întâlnirea cu Australia vă propunem și varianta ”Kylian Mbappe marchează oricând”, la o cotă de 1,75 oferită de Betano.

Franța este văzută cu a treia șansă la victoria finală la Cupa Mondială din Qatar, deși vine din postura de campioană en-titre. Jocurile modeste făcute în ultima campanie de Liga Națiunilor, în care a primit gol în 5 dintre cele 6 meciuri, au dat-o mult înapoi. De aceea, pentru jocul cu Australia există și varianta ”ambele echipe înscriu”, pentru care Betano dă o cotă de 2,30.

ADVERTISEMENT

Australienii au devenit o prezenţă obişnuită la Cupa Mondială, după ce au trecut din Oceania în Asia, pentru preliminarii, dar la turneele finale nu au avut prea mare succes, cu 2 victorii în 16 meciuri jucate.


  • Cotă BETANO pentru Franța – Australia: 2,02 este cota pentru „total goluri: 2-3”. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT