Fotbal international

Inspirație maximă pentru un parior. Superbiletul care i-a băgat în buzunar 12.000 de lei la meciul Franța – Australia

Franța a debutat en-fanfare la Cupa Mondială din Qatar, iar un parior a profitat de acest lucru pentru a pune mâna pe un premiu de 12.000 de lei.
24.11.2022 | 14:25
Inspiratie maxima pentru un parior Superbiletul care ia bagat in buzunar 12000 de lei la meciul Franta  Australia
Franța a debutat en-fanfare la Cupa Mondială din Qatar, iar un parior a profitat de acest lucru pentru a pune mâna pe un premiu de 12.000 de lei. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Campioana mondială en-titre a trecut fără probleme cu 4-1 de modesta reprezentativă a Australiei și s-a înscris cu tărie în lupta pentru marele trofeu.

Premiu de 12.000 de lei cu ajutorul Franței

Victoria categorică a Franței i-a adus unui parior un premiu de 12.000 de lei și totul doar cu trei pronosticuri alese din partida împotriva Australiei. Pentru biletele Big Win este important să profiți și de numeroasele bonusuri oferite cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Omul nostru a ales să riște 400 de lei pe trei pariuri din jocul de debut al campioanei mondiale, iar cota finală a fost 30,00. Dar riscul a fost unul calculat și bine gândit, deoarece emoțiile au fost minime.

Cel mai rapid pariu din cele trei care s-a înverzit a fost că Franța va avea peste 5,5 cornere. Trupa lui Didier Deschamps s-a aflat în controlul permanent al întâlnirii, cu excepția primelor 10-15 minute, și loviturile de colț au venit ca un fapt logic atâta timp cât ”cangurii” s-au apărat aglomerat în jumătatea proprie.

ADVERTISEMENT

Apoi, la rampă a ieșit superstarul Kylian Mabppe, care a avut un chef nebun de fotbal. Pariorul nostru a ales să mizeze că atacantul Franței va înscrie cu o lovitură de cap, ceea ce s-a și întâmplat la mijlocul reprizei secunde, după o centrare perfectă a lui Ousmane Dembele.

”Dubla” lui Giroud a adus fericirea unui parior

Ultimul pariu rămas pe bilet era că Franța marchează peste 3,5 goluri. Iar dacă acesta se făcea verde, omul nostru se pregătea să încaseze 12.000 de lei, ajutat și de bonusurile puse la bătaie de Superbet. După reușita lui Mbappe se făcuse 3-1 și exista posibilitatea ca naționala ”cocoșului galic” să ridice piciorul de pe accelerație pentru a se păstra și pentru următoarele jocuri.

ADVERTISEMENT

Franța premiu 12.000 de leiDar o echipă mare nu face niciodată asta. Deși l-au pierdut pe Karim Benzema chiar înainte de începerea Cupei Mondiale, iar accidentările i-au dat mari bătăi de cap lui Didier Deschamps, francezii nu și-au pierdut nicio secundă încrederea că își pot apăra trofeul.

Și la doar 3 minute după ce a adus liniștea în tabăra campionilor mondiali, Mbappe i-a dat șansa lui Olivier Giroud să facă ”dubla” și să-l egaleze pe Thierry Henry în clasamentul celor mai buni marcatori din istoria naționalei Franței.

ADVERTISEMENT

Reușita atacantului de la AC Milan a însemnat și bucuria pariorului nostru, care a pus mâna pe o sumă importantă de bani. A fost atât de simplu să își asigure un profit de 12.000 de lei. Ceva inspirație și, desigur, o atenție sporită la super bonusurile oferite de Superbet.

ADVERTISEMENT