Sport

Franța își apără titlul mondial fără două piese de bază. Vestea teribilă care îi dă fiori lui Didier Deschamps

După Kante, Didier Deschamps rămâne și fără o altă piesă de bază la mijlocul terenului, Paul Pogba, care va lipsi încă 10 zile după leziune la coapsă.
31.10.2022 | 21:08
Franta isi apara titlul mondial fara doua piese de baza Vestea teribila care ii da fiori lui Didier Deschamps
Accidentat din nou, Paul Pogba are șanse minime să prindă lotul Franței pentru Qatar. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Paul Pogba n-a apucat încă să joace vreun meci oficial la Juventus. A sperat să fie apt pentru Cupa Mondială, care debutează pe 20 noiembrie. Însă, potrivit ultimelor vești din Italia, nici acest deziderat nu pare plauzibil.

Paul Pogba ar putea reveni la antrenamente doar după anunțarea lotului Franței, pe 9 noiembrie

În vară, atunci când a plecat de la Manchester United pentru a semna cu Juventus Torino, Paul Pogba spera că lucrurile se vor întoarce în favoarea sa.

ADVERTISEMENT

Mai exact, să revină la forma de altă-dată cu ajutorul statutului de titular la torinezi. Și să capete turația necesară pentru a juca un rol important în naționala Franței, care vrea să-și apere titlul cucerit în Rusia.

Numai că lucrurile nu au mers așa cum își dorea. În iulie, s-a accidentat la genunchi în timpul antrenamentelor din pre-sezon ale lui Juve, din Statele Unite.

ADVERTISEMENT

A încercat mai întâi varianta unei terapii, dar aceasta nu a funcționat. Și cum zilele treceau, n-a avut încotro și a decis să accepte că operația rămâne singura opțiune fezabilă.

A revenit la antrenamente, pentru început pentru o recuperare completă. Însă, potrivit Gazzetta dello Sport, zilele trecute a avut parte de o nouă problemă.

ADVERTISEMENT

Din pricina perioadei lungi de inactivitate, a suferit o leziune la coapsă. Iar pentru ca aceasta să dispară este necesară o nouă pauză de zece zile.

În aceste condiții, Pogba, care a jucat 6 dintre cele 7 meciuri în Rusia, având o contribuție importantă la câștigarea titlului mondial, va rata probabil convocarea.

ADVERTISEMENT

Pentru că este greu de crezut că Didier Deschamps va risca să-l includă, pe 9 noiembrie, în lotul pentru Cupa Mondială din Qatar. Mai cu seamă că nu a jucat deloc în această stagiune.

Este o nouă lovitură pentru tehnicianul francez. Care oricum se confrunta cu absența unui alt om esențial la mijlocul terenului, N’Golo Kante, accidentat la tendon.

Fără să mai vorbim despre lipsa de formă a echipei în ultima vreme. Probată de prestația sub așteptări de la Euro 2020. Ca și de meciurile din ultima ediție a Ligii Națiunilor. În care Franța a evitat, la potou, retrogradarea.

ADVERTISEMENT
Tags: