Fotbal international

Franţa, victorie fără emoţii cu Italia! Dembele a marcat golul meciului! Video

01.06.2018 | 19:04
Franta victorie fara emotii cu Italia Dembele a marcat golul meciului Video

UPDATE, ora 23:55 / Franţa a învins-o pe Italia, scor 3-1, în penultimul meci amical înaintea Campionatului Mondial din Rusia. Umtiti, Griezmann şi Dembele au marcat pentru francezi, în timp ce Bonucci a înscris golul de onoare pentru “Squadra Azzurra”.


UPDATE, ora 23:28 / Ousmane Dembele a marcat un gol cu o super execuţie în minutul 63.


UPDATE, ora 22:42 / Bonucci a redus din diferenţă în minutul 36.


UPDATE, ora 22:36 / Antoine Griezmann a marcat din penalty în minutul 28. Franţa o conduce pe Italia, scor 2-0.


UPDATE, ora 22:14 / Samuel Umtiti a dechis scorul în minutul 8.


UPDATE, ora 22:00. A început meciul dintre Franţa şi Italia.


Franţa -. Italia LIVE STREAM meci amical . Vineri, de la ora 22:00, pe moderna arenă din Nisa, Allianz Riviera, va avea loc un meci amical interţări extrem de atractiv între Franţa şi Italia. Franţa este calificată la turneul final al CM din Rusia, în timp ce Italia a ratat după 60 de ani accesul la această competiţie.

Franţa -. Italia LIVE STREAM meci amical Va fi primul examen cu adevărat serios pentru noul selecţioner al Italiei, Roberto Mancini. Acesta a intrat în pâine cu prilejul altui joc test, în compania altei echipe prezente la Mondialul din Rusia, Arabia Saudită. Azzurri au învins cu 2-1, goluri Balotelli, la revenirea în echipa naţională şi Belotti, dar e evident că Mancini are mult de muncă până să alcătuiască un grup de calitate şi omogen pentru Liga Naţiunilor şi pentru preliminariile Euro 2020.

Franţa – Italia meci amical. Acasă la Mario Balotelli

Franţa -. Italia LIVE STREAM meci amical. De cealaltă parte, Didier Deschamps e mult mai preocupat, pentru că echipa sa trebuie să crească de la meci la meci în perspectiva Mondialului, când trebuie să atingă momentul de vârf. Franţa a învins în alt amical cu 2-0 reprezentativa Irlandei, goluri Giroud şi Fekir.

Franţa - Italia, meci amical. Mario Balotelli a revenit cu gol pentru azzurri în meciul cu Arabia Saudită şi va juca acum cu Franţa la Nisa, unde e legitimat
Franţa – Italia, meci amical. Mario Balotelli a revenit cu gol pentru azzurri în meciul cu Arabia Saudită

Franţa -. Italia LIVE STREAM meci amical. Va fi un meci special pentru Mario Balotelli, pentru că partida se va disputa pe terenul unde a evoluat în ultimii doi ani, el fiind încă jucătorul echipei din Nisa. Balotelli a recunoscut că aceşti doi ani au fost cei mai buni şi cei mai frumoşi şi l-au ajutat să renască după o perioadă tulbure.

 

 

Tags: