Fotbal international

Franţa U21 s-a făcut de râs înainte de EURO 2019! Tricolorii lui Mirel Rădoi pot profita de gafele din apărare! Video

12.06.2019 | 13:22
Franta U21 sa facut de ras inainte de EURO 2019 Tricolorii lui Mirel Radoi pot profita de gafele din aparare Video

Franţa U21 s-a făcut de râs înainte de EURO 2019, unde se vor duela cu România, Croaţia şi Anglia în Grupa C. Selecţionata antrenată de Sylvain Ripoll a pierdut ultimul meci amical înaintea turneului final, 1-3 cu Austria, iar francezii au arătat carenţe mari în defensivă, lucru de care tricolorii lui Mirel Rădoi pot profita.

Franţa U21 s-a făcut de râs înainte de EURO 2019. Gafe uriaşe în apărare

Cu şase zile înainte de EURO 2019, Franţa U21 s-a făcut de râs într-un meci amical jucat cu Austria, echipă calificată la turneul final din Italia şi San Marino. Sylvain Ripoll a testat o formulă apropiată cu cea pe care o va folosi în primul meci de la turneul final, cel cu Anglia, iar problemele au apărut imediat. Paul Bernardoni, portarul “cocoşilor galici”, a gafat în minutul 21, când a pierdut controlul balonului, iar Hannes Wolf a profitat şi a deschis scorul.

Jeff Reine-Adelaide a reuşit golul egalării pentru Franţa U21 în minutul 57, însă apărarea selecţionatei lui Sylvain Ripoll a cedat după doar 60 de secunde. Paul Bernardoni i-a pasat unui fundaş, care a bâlbâit mingea şi Hannes Wolf a reuşit dubla. Cu cinci minute înainte de finalul amicalului, Husein Balic a dus scorul la 3-1 după o cursă în banda stângă.

Sylvain Ripoll: “Trebuie să fim mai vigilenţi”

La finalul meciului jucat în Austria, Sylvain Ripoll, selecţionerul Franţei U21, a tras un semnal de alarmă. Tehnicianul de 47 de ani a susţinut că jucătorii săi trebuie să fie mai atenţi în meciurile din faza grupelor de la EURO 2019.

“Ne-au trebuit 25 de minute ca să înţelegem că Austria a venit să joace un meci real de pregătire. Am fost învinşi la fiecare duel. Asta ne arată că trebuie să fim mai vigilenţi. Am dovedit că nu avem acelaşi nivel al agresiunii ca adversarul nostru”, a declarat Sylvain Ripoll. România va juca pe 24 iunie, de la ora 22:00, împotriva Franţei U21, în ultimul meci din Grupa C. În prima etapă, tricolorii lui Mirel Rădoi se vor duela pe 18 iunie, de la ora 19:30, cu Croaţia, în timp ce Anglia va da piept cu selecţionata “cocoşului galic”.

Franţa U21 s-a făcut de râs înainte de EURO 2019
Franţa U21 s-a făcut de râs înainte de EURO 2019

Echipa de start a Franţei U21 în amicalul cu Austria şi cum ar putea să arate la EURO 2019

Franţa U21 în meciul cu Austria: Bernardoni – Amian, Konate, Niakhate, Ballo-Toure – Reine-Adelaide, Tousart, Aouar – Ikone, M. Dembele, Bamba

Formula de start probabilă pentru EURO 2019: Bernardoni – Amian, Upamecano, Konate, Niakhate – Reine-Adelaide, Tousart, Aouar – Bamba, M. Dembele, Terrier