Life

Fratele Alinei Eremia a fost condamnat într-un dosar de ultraj. Ar fi făcut scandal și ar fi încercat să se sinucidă

Mircea Eremia are probleme cu legea. Cântărețul a fost condamnat într-un dosar de ultraj. Acesta ar fi fost agresiv și ar fi încercat să se sinucidă. A fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a-l calma.
27.11.2021 | 18:03
Fratele Alinei Eremia a fost condamnat intrun dosar de ultraj Ar fi facut scandal si ar fi incercat sa se sinucida
Fratele Alinei Eremia a fost condamnat într-un dosar de ultraj. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fratele Alinei Eremia a primit o condamnare penală într-un dosar de ultraj. Cântărețul ar fi amenințat că se sinucide și ar fi fost violent cu persoanele din jurul său.

Scenele uluitoare s-au petrecut în locuința artistului și în curtea imobilului, iar vecinii au fost cei care au sunat la 112.

ADVERTISEMENT

A fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a-l calma.

Fratele Alinei Eremia a fost condamnat într-un dosar de ultraj. Ar fi făcut scandal și ar fi încercat să se sinucidă

Scandalul uriaș a avut loc pe 16 august 2020. Potrivit Cancan.ro, vecinii lui Mircea Eremia au sunat la poliție auzind țipete și injurii din apartamentul acestuia. Se pare că fratele Alinei Eremia se certa cu tatăl său și cu un prieten și a amenințat că se va sinucide.

Scandalul nu s-a oprit nici în momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului.

În final, tânărul de 24 de ani a fost încătușat și dus la secția de poliție, dar și la spital pentru a i se administra un calmant.

ADVERTISEMENT

Mircea Eremia a refuzat să-și recunoască faptele până în clipa în care avocatul său i-a arătat mai multe filmulețe realizate de martori.

Pentru faptele sale, cântărețul a fost condamnat la 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. În plus trebuie să achite și o amendă de 4.000 de lei.

ADVERTISEMENT

“În legătură cu fapta de ultraj, a arătat că nu își mai amintește exact cum s-a petrecut evenimentul, însă se recunoaște din filmările atașate la dosarul cauzei, unde se poate observa că a încercat să îl lovească pe lucrătorul de poliție cu palma la nivelul feței, acesta ferindu-se și lovindu-l în antebraț.

În temeiul art. 91 alin. (1), (2) și (3) C. pen., dispune suspendarea executării pedepsei de 6 luni închisoare, stabilite în sarcina inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani, termen stabilit în condițiile art. 92 alin. (1) C. pen.”, se arată în documentele de la dosar potrivit Cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Mircea Eremia a debutat în show-biz la vârsta de 8 ani. A apărut prima dată la emisiunea Tip Top Minitop. Au urmat și alte producții pentru copii. Și-a făcut debutul în muzică în anul 2015, alături de sora sa, Alina. Pentru o perioadă a fost și prezentatorul unei emisiuni Tv.

ADVERTISEMENT