News

Fratele Alinei Pană de la Exatlon, primele declarații din ambulanță, după ce a fost tăiat și bătut de interlopi: „ S-au dat jos și ne-au împușcat”

24.07.2020 | 10:01
Fratele Alinei Pana de la Exatlon primele declaratii din ambulanta dupa ce a fost taiat si batut de interlopi  Sau dat jos si neau impuscat
ADVERTISEMENT

Fratele Alinei Pană de la Exatlon a fost bătut și tăiat cu sabia, pe 23 iulie 2020, între orele 19:00 și 20:00, iar apoi împușcat de către mai mulți membri ai unor clanuri interlope din Capitală.

El a oferit primele declarații despre răfuiala pe care a avut-o cu indivizi care l-au atacat.

Bărbatul se afla în autoturismul său împreună cu un prieten, care, la rândul său, a fost bătut.

ADVERTISEMENT

Fratele Alinei Pană a vorbit după ce a fost măcelărit

Disperată și cu vocea scăzută, căci abia mai putea să vorbească după ce și-a văzut fratele într-o baltă de sânge, Alina Pană a avut curajul să îl filmeze pe fratele ei bătut și tăiat, după ce a fost măcelărit la propriu de interlopi. 30 de bărbați s-au năpustit asupra lui Călin Pană și a prietenului său.

Cei doi se aflau în autoturismul fratelui Alinei Pană, însă au fost împușcați și bătuți, iar printr-o minune mai sunt în viață.

ADVERTISEMENT

„ Aproape ca l-a omorât pe fratele meu. Raiciu Costel a tras cu pistolul.”, a scris Alina Pană pe Instagram.

„ Un om se zbate între viața si moarte. Criminalul Raiciu Costel este liber! Va rog sa ma ajutați, îmi este teama pentru siguranța mea si a familiei mele. Fratele meu este împușcat si tăiat, aflat in stare gravă la spital.”, a scris Alina pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Fratele Alinei Pană de la Exatlon a fost bătut și tăiat de interlopi
Fratele Alinei Pană de la Exatlon a fost bătut și tăiat de interlopi. Vezi AICI imaginile de la măcel

A participat la Exatlon

Alina Pană este o fostă sportivă de performanță care a făcut parte din echipa războinicilor de la Exatlon. Tânăra s-a făcut remarcată la tv pentru determinarea ei. Călin Pană, fratele vedetei, a vrut să participe, de asemenea, la Exatlon, a trecut de primele preselecții, însă nu a ajuns până în finală, încât să intre în concursul de la Kanal D.

Alina Pană este pasionată de sport, motiv pentru care stă mai mereu în sala de fitness. Ea este renumită și pentru activitatea ei în culturism. Fosta concurentă de la Exatlon a câștigat de trei ori, în 2014, 2015 și 2015, concursul “Bikini Fitness Cipru”, și a terminat pe locul 8 concursul “Arnold Clasic Europe”. De asemenea, sportiva a  fost pe locul 3 în concursul “Greek Cup Atena”.

ADVERTISEMENT