Life

Fratele clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu a murit din cauza COVID-19. Avea 62 de ani

Fratele clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu a murit din cauza COVID-19. Bărbatul avea 62 de ani și a pierdut lupta cu boala.
19.10.2021 | 08:36
Fratele clarvazatoarei Maria Ghiorghiu a murit din cauza COVID19 Avea 62 de ani
ADVERTISEMENT

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu trece prin momente cumplite, după ce fratele ei a murit din cauza COVID-19. Mihalcea Nicolae s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani.

Femeia a postat un mesaj cumplit pe rețelele de socializare, fiind îndurerată după ce și-a pierdut fratele. Aceasta i-a avertizat pe toți să fie atenți la virusul SARS – CoV – 2 și să creadă în el, pentru că poate fi periculos dacă nu este tratat la momentul potrivit.

ADVERTISEMENT

Fratele clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu a murit din cauza COVID-19, la 62 de ani

Maria Ghiorghiu trece prin momente cumplite după ce și-a pierdu fratele, Mihalcea Nicolae, răpus de COVID-19 la 62 de ani.

Clarvăzătoarea a făcut anunțul pe pagina sa de socializare și a ținut să le transmită oamenilor că virusul este real și că poate face victime.

ADVERTISEMENT

„Astăzi s-a stins din viață fratele meu, Mihalcea Nicolae, din Cristești, județul Iași, în vârstă de doar 62 de ani. Covid-ul i-a curmat viața!

Cine nu crede în COVID – virusul ucigaș, să ai mare grijă, căci virusul Covid netratat la timp, ucide!

ADVERTISEMENT

Dumnezeu să te ierte frățioare, și să-ți odihnească sufletul de-a dreapta și sub aripile ocrotitoare a Maicii Domnului!

Ai plecat prea devreme dintre noi și ne-ai frânt inimile la toți! Cuvintele sunt de prisos! Te vom iubi veșnic!”, a scris Maria Ghiorghiu pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Soțul Mariei Ghiorghiu a murit acum un an

În urmă cu un an, Maria Ghiorghiu a trecut printr-o altă dramă cumplită, atunci când l-a pierdut pe bărbatul care i-a fost partener de viață ani buni.

Soțul clarvăzătoarei, Mihail Ghiorghiu, s-a stins la vârsta de 70 de ani. Acesta era avocat de profesie și a murit în urma unui stop cardio-respirator.

Mihail Ghiorgh„iu avea probleme grave de sănătate înainte să moară. Partenerul de viață al Mariei Ghiorghiu suferea de cancer la plămâni și la ficat de ceva timp și s-a stins 19 septembrie 2020, cu puțin timp înainte de a-și sîrbători ziua de naștere.

„Ai plecat, iubirea vieții mele, și nu am apucat să ne luăm rămas bun! Te-am iubit și te voi iubi veșnic!”, a scris atunci Maria Ghiorghiu pe blogul său despre cel care i-a fost soț, dar și tată pentru copiii ei.

ADVERTISEMENT