Fotbal international

“Fratele de sânge” al lui Gigi Becali a anunţat ce transfer trebuie să facă Real Madrid!

25.04.2018 | 08:21
Gigi Becali şi Ramon Calderon s-au întâlnit înainte de Steaua - Real Madrid 1-4

Ramon Calderon, fost preşedinte la Real Madrid atunci când spaniolii s-au duelat cu Steaua lui Gigi Becali în Liga Campionilor, a vorbit despre strategia de transferuri a madrilenilor. Ibericul susţine că următoarea vedetă a echipei antrenate de Zinedine Zidane ar putea să vină din Premier League.

În opinia lui Ramon Calderon, Harry Kane trebuie să fie ţinta numărul 1 pentru Real Madrid, dar a anunţat că oficialii madrileni ar trebui să se orienteze şi spre Robert Lewandowski. “Obiectivul lui Real Madrid, fără nicio discuţie, trebuie să fie Harry Kane. Dacă vor un jucător pentru următorii cinci sau şase ani, ei ar trebui să meargă după el. Din ceea ce ştiu, Tottenham vrea o avere pentru el. Am înţeles că londonezii nu vor să-l lase, la fel spun şi cei de la Bayern Munchen despre Robert Lewandowski, însă, până la urmă, jucătorul este cel care decide”, a declarat Ramon Calderon pentru The Sun.

Gigi Becali şi Ramon Calderon s-au întâlnit înainte de Steaua – Real Madrid 1-4

Ramon Calderon a devenit celebru în România în 2006, când spaniolul şi Gigi Becali s-au făcut “fraţi de sânge” la dineul oficial premergător meciului Steaua – Real Madrid 1-4, din faza grupelor Ligii Campionilor. Ibericul a fost preşedintele formaţiei din capitala Spaniei în perioada 2006-2009.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri