Fotbal intern

Fratele lui Billel Omrani a semnat în Liga 1 Betano! ”Mi-a spus să nu ezit”

10.01.2019 | 18:14
Fratele lui Billel Omrani a semnat in Liga 1 Betano Mia spus sa nu ezit
ADVERTISEMENT

Mijlocașul francez Abdelhakim Omrani, fratele atacantului de la CFR Cluj, Billel Omrani, a semnat cu o formație din Liga 1 Betano. Format de gruparea RC Lens, Abdelhakim Omrani, a ajuns la un acord cu formația pregătită de Dan Alexa, Dunărea Călărași.

”Proiectul este foarte interesant, e un club bun, şi în momentul în care am avut oportunitatea să vin aici, nu m-am gândit, am venit imediat. Am vorbit cu fratele meu, mi-a spus lucruri bune despre campionatul românesc, mi-a spus că dacă am oportunitatea să vin să nu ezit şi să semnez imediat. Asta am făcut, imediat ce am avut oportunitatea să vin, am semnat imediat”, a declarat Abdelhakim Omrani pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT
Abdelhakim Omrani în tricoul formației RC Lens
Abdelhakim Omrani în tricoul formației RC Lens

Fratele lui Billel Omrani a semnat în Liga 1 Betano: ”Nu știu nimic despre oraș”

”Nu ştiu încă nimic despre oraşul Călăraşi, m-am interesat înainte un pic, pentru că fratele meu joacă în acest campionat, am văzut meciurile, şi a fost interesant ceea ce am văzut, şi atunci când am văzut meciurile importante, promourile… Steaua, sunt echipe frumoase în acest campionat şi sper să facem şi noi meciuri bune”, a mai spus fratele lui Billel Omrani, după ce a efectuat primul antrenament cu Dunărea Călărașie, formație aflată în premieră în Liga 1 Betano.

În vârstă de 27 de ani, Abdelhakim Omrani a jucat ultima dată în liga a doua din Belgia, la echipa RE Virton. El a mai evoluat în cariera sa la formațiile RC Lens, Le Mans, Nîmes, Chamois Niortais, Sedan și Oldham Athletic. Mijlocașul are și o selecție în reprezentativa Under 19 a Franței.

ADVERTISEMENT

Dunărea Călărași are o campanie de transferuri extrem de interesantă reușins să-i mai aducă pe Daniel Benzar și pe Ianis Stoica de la FCSB, ambii sub formă de împrumut, pe moldoveanul Nicolae Calancea, de la U Craiova, pe mijlocașul irlandez Conor Henderson, fost junior al celor de la Arsenal Londra, pe fostul fundaș al lui Dinamo București și Atalanta Bergamo, Constantin Nica, și pe atacantul belgian Etienne Mukanya și pe fundașul Andrei Radu sub formă de împrumut de la CFR Cluj. În schimb, călărășenii au renunțat la transferul portughezului Vitor Hugo Gomes Passo, poreclit Pele, din cauza unor probleme medicale.