Fotbal intern

Fratele “golgheterului” Bokila a semnat în Liga 1, dar nu cu Dinamo

ACS Poli Timisoara l-a transferat pe fratele lui Jeremy, Noe, tot atacant, din Germania. Nu are un CV bun, dar atacantul lui Dinamo are cifre si mai slabe decât noul venit la bănăţeni.
Autor: Gabriel Esanu | 02.01.2018 | 16:28
Fratele

ACS Poli Timişoara reuşeşte un transfer sonor pentru Liga 1. Este vorba despre Bokila, dar nu este “golgheterul” fără goluri al lui Dinamo, ci despre fratele acestuia, Noe. Acesta este aşteptat în România în cursul zilei de vineri pentru a semna cu bănăţenii.

În vârstă de 27 de ani, Noë Bokila are un CV mai puţin impresionant decât al fratelui său. A jucat doar în ligile inferioare, ultima dată la Schwartz-Weis Rehden, în regionala germană. Evoluează pe postul de atacant. 

Noe nu este singurul frate fotbalist al lui Jeremy Bokila. Este vorba despre Wim, care ultima dată a evoluat în Malta, la Hamrun Spartans, dar în acest moment este liber de contract.

 ACS Poli Timişoara mai are un singur atacant în lot, pe Octavian Drăghici. Abraw şi Bianconi au fost scoşi din lot în această iarnă. După 22 de etape disputate, ACS Poli este pe locul 9 în Liga 1, cu 26 de puncte acumulate.

Bănăţenii au toate motivele să spere că Noe Bokila va găsi plasa cu mai mare uşurinţă decât fratele său în ultima perioadă, la Dinamo. De altfel, Jeremy nu a marcat încă pentru “câini”, ba mai mult, are zero goluri în 2017.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!